Şapte suspecţi, reţinuţi pentru posesie de droguri Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Şapte suspecţi, reţinuţi pentru posesie de droguri

111Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Târgu-Mureș au ridicat luni, 10 august, 40 de grame de fragmente vegetale, 15 grame de pulbere albă susceptibile a avea efecte psihoactive, o armă, 14.500 de lei, peste 3.000 de euro și aproape 80.000 de țigări netimbrate, în urma a trei percheziții efectuate la membrii unei grupări infracționale, specializate în operațiuni ilegale cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Şapte persoane, reţinute

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureș au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județului Mureș, la locuințele a șapte persoane bănuite de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. „În urma perchezițiilor, au fost ridicate 40 de grame de fragmente vegetale, 15 grame de pulbere albă susceptibile a avea efect psihoactiv, o armă cu aer comprimat, 14.500 de lei, 3.040 de euro, aproape 80.000 de țigări netimbrate, opt telefoane mobile, două tablete, un laptop, un DVR, două grindere şi o pipă artizanală pentru fumat. Din cercetări, a reieşit că cei șapte bănuiţi, cu vârste între 18 şi 47 de ani, ar fi acţionat, în mod coordonat, în scopul efectuării de operaţiuni cu produse şi substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv”, se arată în document.

Cei în cauză au fost reţinuți, pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. „Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La activități au participat şi jandarmi”, se mai precizează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE