Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” a primit, în dar, un nou site Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” a primit, în dar, un nou site

1 siteZi importantă miercuri, 12 august, pentru Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer”, care a primit în dar, de la CamelWeb Creations, o companie olandeză de IT, a cărui sediu de creație și execuție se află în inima Transilvaniei, în Târgu-Mureș, un site nou-nouț, modern, aerisit și foarte bine structurat – proiect la care a lucrat o mână de studenți aflați în practică la această companie.

An de an, studenții care vin în practică la compania CamelWeb Creations primesc diferite proiecte interne pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Anul acesta, conducerea companiei s-a gândit să facă o faptă bună și i-a contactat pe reprezentanții Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” cărora le-a propus să le schimbe în totalitate site-ul. „Ne aflăm astăzi aici pentru a lansa în mod oficial noul site al Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer”. Pentru noi, a fost un proiect special din două motive: o dată pentru beneficiarii acestui proiect, iar apoi pentru echipa implicată în proiect. În fiecare an, invităm studenți în practică la CamelWeb Creations, iar în acest an am decis să nu le dăm doar niște proiecte interne, ci să-i lăsăm să lucreze la un proiect social a căror beneficiari să fie din afara companiei noastre”, a transmis Herman Van der Veen, CEO-ul companiei CamelWeb Creations.

2 site„Puterea exemplului este extraordinară”
Propunerea companiei a fost foarte bine primită de către reprezentanții asociației, care au transmis că aveau nevoie de un site nou, având în vedere că cel vechi funcționează de mai bine de șapte ani. Președintele Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer”, Gabriela Farczadi, a transmis mulțumiri companiei și tinerilor studenți care s-au implicat în acest proiect și a subliniat un aspect foarte important, acela că în societate, puterea exemplului este extraordinară. „Respectăm extrem de mult ideea pe care ați adus-o și vă suntem foarte recunoscători că ne-ați contactat. Noi ne gândeam deja de o vreme că avem nevoie de un nou site. Am discutat cu voluntarii și cu cei cu care lucrăm că este ca atunci când ai o mașină pe care ai folosit-o câțiva ani de zile și este momentul să o schimbi cu una mai modernă. În ultimul an, am ieșit mai mult în lume și am luat legătura cu alte organizații similare din străinătate, iar pentru acest lucru avem nevoie de un site performant. Trăim într-o lume în care internetul își spune cuvântul și dacă vrei să avansezi și să obții rezultate, ai nevoie de pârghii și instrumente moderne. Le mulțumim celor care au avut ideea de a ne contacta pe noi și vreau să felicit ințiativa tinerilor care s-au implicat și au lucrat în acest proiect. Văd în Târgu-Mureș o deschidere tot mai mare către voluntariat, pentru că ceea ce au făcut acești tineri este muncă de voluntariat. Sunt convinsă că beneficiul muncii voastre va fi pe termen lungă și dorim să avem o colaborare frumoasă în continuare. În societate, puterea exemplului este extraordinară. Avem nevoie întotdeauna de oameni care să arate că în orice circumstanțe se pot face schimbări pozitive”, a precizat Gabriela Farczadi.

4 aliCei care au făcut parte din proiect s-au arătat entuziasmați de idee și au transmis că au lucrat cu drag. „A fost o plăcere să lucrăm la acest proiect, pentru că am simțit că facem ceva bun și important. Aceste gânduri ne-au dat entuziasm și ne bucurăm că am putut ajuta asociația și, cel mai important, copiii. Le doresc multă sănătate”, a transmis Zsolt Korodi, managerul de proiect.

Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” s-a înființat in 2007 de către părinții unui copil supraviețuitor de cancer. Scopul principal al asociației este de a susține copiii diagnosticați cu leucemie și cancer tratați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Clinica Pediatrie I, Compartiment Hemato-Oncologie, având în evidență, în prezent, 40 de copii din județul Mureș, dar și din alte județe.

3 site

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE