„Jocul bun nu ajunge, trebuie să și înscriem” FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

„Jocul bun nu ajunge, trebuie să și înscriem”

DSC_0244După al treilea rezultat de egalitate pe teren propriu în care echipa sa nu a reușit din nou să înscrie, 0-0 cu ACS Poli Timișoara, antrenorul formației ASA Târgu-Mureș, Vasile Miriuță a fost foarte dezamăgit de ineficiența în ofensivă. Acesta a explicat după partidă că cele trei absențe din compartimentul ofensiv și-au pus amprenta. „Din păcate nu am marcat nici astăzi, spre dezamăgirea tuturor. Consider că am făcut totuși din nou un joc bun, mai ales în prima repriză, în care ne-am creat cinci, șase ocazii mari, dar nu am avut nici noroc. Alte echipe înscriu dintr-o jumătate de ocazie, noi n-am reușim să trimitem în poartă din atâtea situații bune. A doua repriză n-am reușit să punem așa presiune pe adversar și am încheiat din păcate din nou fără gol. Nu este o scuză, dar s-a resimțit lipsa a celor trei jucători ofensivi, Axente, Romario și Ramiro Costa, astfel n-am avut cu cine forța în atac. Schimbarea lui Gabi Mureșan a fost făcută tocmai cu această intenție, dar se pare că nu a fost suficient. Urmează meciul cu Steaua, dar n-aș putea spune că este un meci mai greu, niciunul nu este ușor”, au fost cuvintele tehnicianului mureșenilor.

DSC_0238Fără o victorie în etapa viitoare, ar fi un punct prea mic
Antrenorul formației timișorene, Dan Alexa s-a arătat mulțumit de primul punct obținut în deplasare de echipa sa și consideră echipa mureșeană una care se va lupta pentru titlu.
„A fost un meci greu, pe care, cu puțină șansă puteam chiar să-l câștigăm. ASA este o echipă puternică, cu jucători valoroși și experimentați, care consider că se va bate și anul acesta la titlu. Ne-au dominat clar și au avut câteva ocazii importante, mai ales în prima repriză. În partea a doua am făcut mai bine față și am avut câteva ocazii importante spre final, când puteam obține victoria. Este bine că am obținut un prim punct în deplasare, dar dacă nu vom câștiga în etapa viitoare cu Craiova, acesta este un punct prea mic. Este cu atât mai important, cu cât a fost obținut cu multă determinare, cu multe sacrificii”, a declarat Dan Alexa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE