Copiii cu cancer își pun dorințe în „Silver Box”. Vor să urce în eclicopterul SMURD și să-l cunoască pe Smiley Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Copiii cu cancer își pun dorințe în „Silver Box”. Vor să urce în eclicopterul SMURD și să-l cunoască pe Smiley

diana bicicleta roz silver box Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” a lasat un program inedit, „Silver Box”, coordonat de voluntarii Red Cells, menit să le îndeplinească dorințele copiilor bolnavi de leucemie și cancer, iar astfel să le aducă zâmbetele pe chipuri acestor suflete greu încercate.

Oamenii care doresc să le îndeplinească micile dorințe acestor copilași pot urmări site-ul asociației și pot lua legătura cu reprezentanții acesteia pentru a duce la bun sfârșit demersul. Lorand își dorește să vadă mașina și să se urce în elicopterul SMURD, Sebastian, în vârstă de 4 anișori, din Toplița, își dorește să vadă mai multe animale, Raul, în vârstă de 6 ani, din Reghin, își dorește să ia parte la concertul lui Smiley și să-l cunoască pe artist. Bea are 14 ani, este din Sovata, și își dorește o pereche de cercei de argint. Adel, din Târgu-Mureș, își dorește un laptop alb cu desene animate. Acestea sunt câteva dintre dorințele pe care le au copiii. Până acum, în „Silver Box” s-a îndeplinit o singură dorință, a Dianei, o minune de fetiță, care și-a dorit o bicicletă roz, nici prea mare, nici prea mică. Voluntarii asociației i-au dus Dianei bicicleta la spital. „Silver Box” este un proiect foarte drag nouă. Este vorba despre îndeplinirea dorințelor copiilor. A fost deja îndeplinită o dorință. Diana și-a dorit o bicicletă roz Diana din Cipăeni și-a dorit o bicicletă roz, nu prea mare, nici prea mică. Prietenul lui Sibo, domnul Eduard, i-a făcut o surpriză imensă când i-a adus o bicicletă superbă la secție. Îi mulțumim frumos pentru implicare. Sunt șase tipuri de dorințe: a deveni cineva pentru o zi, a călători, a întâlni pe cineva faimos, a face, a primi și a dărui”, a precizat Ali Farczádi, purtător de cuvânt în cadrul Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer”.

Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” s-a înființat in 2007 de către părinții unui copil supraviețuitor de cancer. Scopul principal al asociației este de a susține copiii diagnosticați cu leucemie și cancer tratați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Clinica Pediatrie I, Compartiment Hemato-Oncologie, având în evidență, în prezent, 40 de copii din județul Mureș, dar și din alte județe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE