Home / Reportaj / Cum să fii un bun părinte? Consiliere gratuită la Salvaţi Copiii Mureş!

Cum să fii un bun părinte? Consiliere gratuită la Salvaţi Copiii Mureş!

Distribuie

111Campania „10 pentru siguranţă!” a ajuns la sfârşit, joi, 13 augiust fiind ziua care a încununat şi sintetizat toată activitatea depusă în cadrul campaniei.

Deseori părinţii se declară depăşiţi în diverse situaţii cu copiii lor…”nu stiu ce să mai fac” auzim destul de des. „Dacă eşti prea sever nu e bine, prea îngăduitor nici aşa. Vremurile s-au schimbat, copiii odată cu ele, iar vechile „metode” nu se mai prea potrivesc”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Pentru cei ce doresc să fie buni părinţi şi simt nevoia de puţin sprijin, Centrul de Consiliere pentru Părinţi al Organizaţiei Salvati Copiii Filiala Mures le stă la dispoziţie cu servicii gratuite. „Pot fi contactaţi la numărul 0265-250.121, mobil 0754-973.512, fax 0265-250.128 sau pe e-mail mures@salvaticopiii.ro .Aici se oferă suport şi asistenţă părinţilor preocupaţi de educaţia copiilor lor. Misiunea lor este de a sprijini părinţii să dezvolte un mediu de viaţă sănătos, echilibrat, care să asigure confortul emoţional al copiiilor şi al familiei. Echipele multidisciplinare sunt formate din psihologi, psihopedagogi, psihiatri, asistenţi sociali şi asistenţi medicali cu specializare în psihologia copilului şi adolescentului şi în promovarea sănătăţii mentale, emoţionale şi sociale. Ele îşi propun să vină în sprijinul părinţilor, oferind soluţii în funcţie de nevoile familiei şi ajută la reducerea frecvenței comportamentelor dificile ale copiilor şi înlocuirea cu altele dezirabile”, se menţionează în comunicat.

Campania „10 pentru siguranţă!” are ca scop reamintirea unor măsuri pentru siguranţa copiilor, a familiei. „Timp de zece zile, în perioada 4-13 august, am adus în atenţia mureşenilor zece sfaturi pentru ca familiile din comunitatea noastră să primească nota zece la lecţia siguranţei. Activităţile vor continua în alte oraşe din judeţ”, se mai precizează în document.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.