Home / Social / Salonul Velvet donează pentru micuțul Alexandru

Salonul Velvet donează pentru micuțul Alexandru

Distribuie

 

11911464_891036687631460_356202274_n

În data de 17 august, între orele 08:00-14:00, toate serviciile de frizerie/coafor/machiaj realizate de Datcu Moni, administrator al Salonului ”Velvet”, Spa, frumusețe și îngrijire personală, de pe strada 22 Decembrie 1989 nr. 28 din Târgu Mureș, vor fi donate micuțului Alexandru.

Viaţa micuțului Alex, un copil de 2 ani și 5 luni, a atârnat de un fir de aţă timp de mai bine de o lună de zile. Pe ziua de 10 aprilie se afla în curtea bunicilor lui, în comuna Cristeşti, judeţul Mureş. Maşina lor a explodat, iar Alex a fost cuprins de flăcări, suferind arsuri la nivelul mâinilor si a capului de gradul 3 si 4. Micuțul a avut până acum şapte intervenţii la cap şi la mânuţe, unde i-au fost amputate, pe jumătate, toate degeţelele, iar acum are nevoie de operaţii de reconstrucţie a feţei şi a mâinilor.
” Tot ce îmi doresc este să se implice comunitatea în acest caz, să-l sprijinim fiecare cum putem, să-și vindece rănile și să revină la o viață normală, a declarat Datcu Moni.

Potrivit blogului ”Donează din suflet pentru suflet” http://alexbotorea.blogspot.ro/ , dosarul copilului a fost evaluat de către Prof. dr.Mutaf  Mehmet de la spitalul Acibadem Bodrum, un specialist foarte bun și unul dintre puținii medici care fac astfel de reconstrucții la copii. Prima intervenţie constă în refacerea pleoapelor şi a muşchilor respectivi, a nasului, urechilor, cicatricilor faciale, iar a doua va fi pentru reconstrucţia degetelor de la mîini. Prima intervenţie costă 30.000 de euro, a doua 40.000 de euro, plus cheltuieli de deplasare. Oricine poate ajuta și vrea să se implice, poate dona în conturile bancare:


Cont în LEI: RO32BTRLRONCRT0295690001

Cont în EURO: RO79BTRLEURCRT 0295690001

Cod swift: BTRLRO22

Titular conturi: Botorea Ana Daniela
Cont Paypal: daniela_ela93@yahoo.com
Telefon: +40 (743) 200 703


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Incendiu într-o benzinărie din Târgu Mureș

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit marți după-masă, 26 martie, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.