FOTO: Percheziţie cu mascaţi la un spital din Mureş Sanatate
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

FOTO: Percheziţie cu mascaţi la un spital din Mureş

1AProcurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş au efectuat marţi, 18 august, o percheziţie la sediul administrativ al Spitalului Clinic Judeţean Mureş. La acţiunea procurorilor a participat şi un echipaj de mascaţi aparţinând Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Şefii spitalului, în concedii

Surse din interiorul Spitalului Clinic Judeţean Mureş ne-au informat că procurorii şi mascaţii au descins încă de la primele ore ale dimineţii la sediul din Piaţa Bernády György. În lipsa managerului general, dr. Ovidiu Butuc, aflat în concediu medical şi a directorului medical, dr. Ovidiu Gârbovan, plecat în concediu de odihnă, conducerea instituţiei a fost asigurată de directorul financiar-contabil, Aurelian Sorin Pop, care nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei. De asemenea, în concediu de odihnă se află şi purtătorul de cuvânt al Spitalului, Cosmin Blaga, astfel încât informaţiile care ne-au parvenit despre scopul percheziţiei sunt extrem de vagi.

1C

Percheziţie de peste opt ore?!

După aproximativ opt ore de căutări, în jurul orei 15.45, procurorii au dus la maşina de serviciu primele probe, respectiv doi saci de culoare neagră în care se aflau, cel mai probabil, documente. În jurul orei 16.10 mascaţii au dus la dubă mai mulţi saci şi cutii cu probe, numărul acestora fiind de minim şase. Percheziţia a luat sfârşit la ora 16.17, când duba Jandarmeriei şi o maşină cu patru procurori au părăsit curtea sediului administrativ al Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

1B

Vom reveni cu informaţii în ediţiile viitoare ale cotidianului nostru.

[zizigallery id=1733]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE