FOTO: Paradă internaţională de folclor, la Zilele Târnăveniului Cultură
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 451 Vizualizări

FOTO: Paradă internaţională de folclor, la Zilele Târnăveniului

1AAnsambluri folclorice din România, Polonia, Serbia, Bulgaria şi Ungaria, alături de sportivi ai cluburilor locale, au defilat vineri, 21 august, în deschiderea Zilelor Municipiului Târnăveni, eveniment organizat în perioada 21-23 august, de Primăria şi Consiliul Local Târnăveni.

Îmbrăcaţi în costume populare, specifice zonelor de provenienţă, participanţii la paradă – veniţi la Festivalul Internaţional de Folclor „Folk Friends Together” – au defilat prin centrul municipiului, în aplauzele generoase ale localnicilor. În fruntea paradei s-au aflat reprezentanţii autorităţilor locale şi invitaţii speciali, care au urcat apoi pe scenă pentru a da startul celor trei zile de sărbătoare.

1B

1.200 de noi locuri de muncă

Gazda sărbătorii, primarul Sorin Megheşan, a precizat că Zilele Municipiului Târnăveni au loc la sfârşitul lunii august pentru a oferi posibilitatea târnăvenenilor plecaţi din ţară să revină în concedii acasă şi a mulţumit celor prezenţi pentru susţinerea arătată proiectelor oraşului. „Suntem împreună pentru a ne bucura de oraşul nostru, suntem împreună pentru a ne bucura unii de alţii”, a afirmat Sorin Megheşan, care a mulţumit mediului local de afaceri pentru înfiinţarea a 1.200 de locuri de muncă în interval de un an.  „În urmă cu un an vă spuneam că Târnăveniul se mişcă. În acest an, peste 1.200 de locuri noi de muncă au luat fiinţă la Târnăveni. Pentru acest lucru trebuie să le mulţumim oamenilor de afaceri, trebuie să le mulţumim agenţilor economici care au fost alături de autorităţile locale şi au înţeles şi au investit cum trebuie la Târnăveni. Le mulţumesc tuturor pentru locurile de muncă create”, a subliniat Sorin Megheşan.

1C

Invitaţi speciali

Evenimentul a fost binecuvântat de părinţii Partenie Pop şi Ioan Şerban, după care au mai luat cuvântul Iuliu Palcu – directorul Cancelariei Prefectului Judeţului Mureş, deputatul Florin Urcan, Claudiu Puiac – preşedintele UNPR Mureş şi director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, Florin Sim – viceprimarul municipiului Târnăveni, Hans Schebesch – viceconsul al Consulatului Germaniei la Sibiu şi Ovidiu Dancu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, care a transmis mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre.

[zizigallery id=1737]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE