Home / Business / Siegfried Mureșan, vizită la Sefar Sighişoara

Siegfried Mureșan, vizită la Sefar Sighişoara

111Deputatul european Siegfried Mureșan, vicepreședinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, s-a aflat luni, 24 august, în județele Brașov și Mureș, pentru a lansa proiectul „Turul investitorilor din România”, care cuprinde vizite la marii investitori străini și români din țară cu scopul de a afla cu ce provocări se confruntă principalii actori din sectorul privat din România.

Oraşele mici, atractive pentru investitori

În prima zi a turului, eurodeputatul Siegfried Mureșan a vizitat compania Schaeffler din municipiul Brașov și compania Sefar din municipiul Sighișoara. „Nu trebuie să uităm nici de orașele mici. Și acestea pot fi atractive pentru investitori, dar autoritățile locale trebuie să facă tot ce este necesar pentru a oferi condiții bune pentru mediul privat”, a declarat eurodeptatul român după vizita în Sighișoara.Prima ediție a proiectului „Turul investitorilor din România”, inițiat de Siegfried Mureșan, se desfășoară în perioada 24 – 28 august 2015 și cuprinde vizite ale eurodeputatului român la sedii și fabrici a nouă mari companii din județele Brașov și Mureș (24 august), Alba (25 august), Cluj (26 august), Hunedoara (27 august) și Timiș (28 august).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Companiile E.ON din domeniile distribuției și furnizării de energie electrică și gaze naturale vor contribui …