Start cu multe goluri în Liga IV Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Start cu multe goluri în Liga IV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noua ediție a seriei Mureș din Liga IV de fotbal a debutat cu o primă etapă în care s-au înscris foarte multe goluri, nu mai puțin de 48 în cele opt partide.
La start se află tot 18 formații, la fel ca în edițiile precedente, cu trei noi formații printre competitoare. Două dintre acestea, Raza de Soare Acățari și Târnava Mică Sângeorgiu de Pădure urmau să se întâlnească pe terenul primeia, dar partida a fost amânată pentru data de 9 septembrie. A treia nouă prezență este formația Atletic Târgu-Mureș, care ridică la patru numărul târgumureșenelor. Debutul a fost unul cu stângul, aceștia cedând cu 2-7 în fața celor de la Lacul Ursu Mobila Sovata. Această primă rundă a cuprins și o primă confruntare din cele şase ale unui tur între echipele din reședința de județ, ASMSE și Gaz Metan. „Gazdele” au câștigat cu 1-0, singura partidă „săracă” în goluri.
Tot la limită a fost și victoria celor de la Mureșul Cuci, 2-1 cu Unirea Tricolor Târnăveni, în timp ce în celelalte victoriile au fost mult mai categorice. Cu trei goluri s-a încheiat și partida care putea constitui capul de afiș al etapei, la Ungheni, campionii ultimei ediții și Mureșul Luduș, cea de acum doi ani, câștigată cu 3-0 de ludușeni. Un joc între vecine a avut loc la Miheșu de Câmpie, care a trecut de ASC Sărmașu cu 4-1. Scorul etapei a fost înregistrat în două meciuri încheiate 9-1. Arena Sighișoara a început la fel ca și în ediția trecută, cu o înfrângere categorică, la Mureșul Rușii Munți. Una din surprizele (o perioadă) a ediției trecute, Gaz Metan Daneș a înregistrat același scor cu „secunzii” celor de la ASA, evoluția scorului arătând în primul rând lipsa pregătirii fizice, după 1-2 la pauză. Lângă podium după această primă rundă se află una din echipele fruntașe în edițiile trecute, ACS Miercurea Nirajului, 6-1 cu Mureșul Nazna.

Derby-urile se amână

„Caravana” Ligii IV abia a pornit, astfel încât este greu de aniticpat care vor fi favoritele ediției. După evoluțiile din campionatul trecut și rezultatele primei runde, în etapa de sâmbătă, 29 august, ora 11.00, atractive s-ar părea meciurile de la Sovata, unde echipa locală primește campioana ediției trecute, Viitorul Ungheni, sau cel dintre două echipe care au înregistrat succese neașteptate în ultimul campionat, la Târnăveni, între Unirea Tricolor și Gaz Metan Daneș. Alt derby local nu este programat în această etapă, iar despre cele de clasament încă nu se poate vorbi.

Rezultatele etapei I
ASMSE 08 Tg. Mureș – Gaz Metan Tg. Mureș 1-0
Mureșul Cuci – Unirea Tricolor Târnăveni 2-1
Gaz Metan Daneș – ASA 2 Tg. Mureș 1-9
Avântul Miheșu de Câmp. – ASC Sărmașu 4-1
Mureșul Rușii Munți – Arena Sighișoara 9-1
ACS Miercurea Nirajului – Mureșul Nazna 6-1
Atletic Tg. Mureș – Lacul Ursu Mobila Sovata 2-7
Viitorul Ungheni – Mureșul Luduș 0-3
Raza de Soare Acățari – Târnava Mică Sg. de Pădure 9 sep.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE