Ce mesaj emoționant a transmis chirurgul care l-a operat pe Alex Botorea Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 814 Vizualizări

Ce mesaj emoționant a transmis chirurgul care l-a operat pe Alex Botorea

mehmet mutaf 1De astăzi, a început o nouă viață pentru micuțul Alex Botorea, din Târgu-Mureș, care a intrat în operație, au transmis reprezentanții Asociației „Salvează o inimă”. Prof. dr. Mutaf Mehmet, de la Spitalul Acibadem din Turcia, l-a operat pe Alex. Reamintim că marți micuțul Alex a fost investigat, doctorul transmițând că dacă analizelele vor ieși bine, astăzi ar trebui să aibă loc prima intervenție chirurgicală, ceea ce s-a și întâmplat.

Mai jos, puteți citi mesajul emoționant transmis de către prof. dr. Mutaf Mehmet imediat după ce a făcut cunoștință cu Alex Botorea. În calitate de chirurg, tată și om, doctorul și-a arătat compasiunea pentru Alex și părinții acestuia și a spus că se va face tot posibilul pentru ca băiețelul de doar doi anișori și jumătate să primească o nouă viață.

„Astăzi am făcut cunoștință la „Clinica Internațională Dr. Mutaf” cu un oaspete foarte special. Nu doar în calitate de chirurg, dar și ca om și tată, inima mea este aproape de acest pacient. Se numește Alex, este din România, și are doar 2 ani și jumătate. În aprilie, fața și mâinutele lui au ars complet într-un incendiu provocat de explozia unei mașini. Colegii mei medici din București au reușit să-l țină în viață și după aproape 15 intervenții copilul arată așa cum îl vedeți în imagini. Familia nu își putea permite costurile intervențiilor ce vor urma, așa că foarte multă lume, oameni simpli, dar și vedete, au organizat o campanie umanitară pentru strângere de fonduri. De câteva săptămâni deja românii plâng și se roagă pentru el. Cea mai importantă știre de astăzi despre Alex este „Călătoria lui către speranță”. Ghiciți unde a ajuns astăzi? Da, drumul lui a dus aici, dragi prieteni. Românii au încredințat acest băiețel medicilor turci, nouă, în Turcia, la Bodrum, la „Clinica Internațională Dr. Mutaf” din cadrul Acibadem. Este o bucurie pentru noi. Sarcina cade acum în mâinile noastre, drumul este lung și avem în față o mare provocare. Spun că o putem face, cu cunoștințele și experiența noastră, dar și cu voia lui Dumnezeu. Sperăm ca Dumnezeu să ne ușureze munca. Vom efectua prima intervenție miercuri, 26 august, iar obiectivul nostru este de a-i reda o față nouă lui Alex, din propriul țesut. Românilor, vă rog să continuați să vă rugați pentru Alex. Durerea unește oamenii, dacă România a pus mână de la mână, țara mea nobilă și plină de compasiune își va face și ea datoria, sunt sigur. Povestea lui Alex va uni suflete. Sper să revin cu vești bune”, a transmis prof. dr. Mutaf Mehmet.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • La noi politicienii locali, unii chiar doctori, au reusit sa blocheze realizarea unui spital regional !!!! Iar azi copii nostri trebuie tratati in Turcia si in lumea intreaga ! Nu mai vorbesc de faptul ca spitalele concureza Posta la numarul de plicuri adunate zilnic !!!!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE