O nouă salbă de medalii pentru micii șahiști mureșeni Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

O nouă salbă de medalii pentru micii șahiști mureșeni

sahEdiția XVIII-a Festivalul Internațional de Șah „Bancpost” disputat în zilele trecute la Miercurea-Ciuc a adus lotului Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș mai multe clasări pe podium. În ordinea categoriilor de vârstă, elevii profesorilor Barátosi Iosif-Gavril și Gál Imola Katalin care au obținut medalii au obținut următoarele rezultate: Bogdan Mărginean s-a clasat pe locul I la şah-blitz, la categoria Băieți, 8 ani și a ocupat locul II la şah-rapid şi şah-clasic, același loc fiind ocupat și în clasamentul pe punctele cumulate din cele trei concursuri. Tot la 8 ani, în concursul fetelor Nadina-Ştefania Stroia a încheiat pe locul II în clasamentul cumulat. La 10 ani, Kali Robert-Eduard a ocupat locul III la şah-clasic la băieți, iar la fete Andrada Paraschiva Bîră a fost a doua la şah-blitz şi pe primul loc I în clasamentul cumulat, echipa fiind pe III la clasamentul cumulat (f+b). La aceeași categorie, tot la fete,
Alisa Francesca Enachi a ocupat locul II la clasamentul cumulat, iar Andrada Măluţan pe III. La fetele de 12 ani, Miruna Duval a încheiat pe locul III la clasamentul cumulate.
Un rezultat remarcabil a obținut însă și Ariana-Roxana Ciocan, care la doar 8 ani, împliniţi în această lună, a jucat în turneul Open al seniorilor, obţinând 3,5 p din 7 partide !
Echipa clubului târgumureșean a primit o diplomă și o cupă pentru cea mai numeroasă delegație de sportivi prezentată în competiție. La aceste rezultate a contribuit cu analiza şi pregătirea partidelor din ultimele runde şi fostul sportiv al Clubului Sportiv Şcolar Târgu-Mureş, Maestrul Internațional târgumureșean Barátosi Dániel, actualmente legitimat la CSU Ploieşti, care a obţinut recent un loc IV la un puternic turneu desfășurat la Predeal.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE