Home / Sport / O nouă salbă de medalii pentru micii șahiști mureșeni

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

O nouă salbă de medalii pentru micii șahiști mureșeni

sahEdiția XVIII-a Festivalul Internațional de Șah „Bancpost” disputat în zilele trecute la Miercurea-Ciuc a adus lotului Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș mai multe clasări pe podium. În ordinea categoriilor de vârstă, elevii profesorilor Barátosi Iosif-Gavril și Gál Imola Katalin care au obținut medalii au obținut următoarele rezultate: Bogdan Mărginean s-a clasat pe locul I la şah-blitz, la categoria Băieți, 8 ani și a ocupat locul II la şah-rapid şi şah-clasic, același loc fiind ocupat și în clasamentul pe punctele cumulate din cele trei concursuri. Tot la 8 ani, în concursul fetelor Nadina-Ştefania Stroia a încheiat pe locul II în clasamentul cumulat. La 10 ani, Kali Robert-Eduard a ocupat locul III la şah-clasic la băieți, iar la fete Andrada Paraschiva Bîră a fost a doua la şah-blitz şi pe primul loc I în clasamentul cumulat, echipa fiind pe III la clasamentul cumulat (f+b). La aceeași categorie, tot la fete,
Alisa Francesca Enachi a ocupat locul II la clasamentul cumulat, iar Andrada Măluţan pe III. La fetele de 12 ani, Miruna Duval a încheiat pe locul III la clasamentul cumulate.
Un rezultat remarcabil a obținut însă și Ariana-Roxana Ciocan, care la doar 8 ani, împliniţi în această lună, a jucat în turneul Open al seniorilor, obţinând 3,5 p din 7 partide !
Echipa clubului târgumureșean a primit o diplomă și o cupă pentru cea mai numeroasă delegație de sportivi prezentată în competiție. La aceste rezultate a contribuit cu analiza şi pregătirea partidelor din ultimele runde şi fostul sportiv al Clubului Sportiv Şcolar Târgu-Mureş, Maestrul Internațional târgumureșean Barátosi Dániel, actualmente legitimat la CSU Ploieşti, care a obţinut recent un loc IV la un puternic turneu desfășurat la Predeal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean!

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat recent, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, …