Share
Home / Sport / FOTO. Ping-pong spectacol la Promenada Mall

FOTO. Ping-pong spectacol la Promenada Mall

promenadaPartidele competiției de tenis de masă la cea de-a doua ediție organizată de Supermarketul Promenada Mall din Târgu-Mureș, în parteneriat cu firma Malio la sfârșitul săptămânii s-au ridicat la un nivel spectacular apreciat și de vizitatori. Numărul participanților a fost mai redus decât la prima ediție, motivul fiind în special organizarea în paralel a unei alte competiții importante, desfășurate la Reghin. La cele trei categorii, Avansați și Amatori, sub 15 și peste 15 ani. S-au înscris peste 130 de participanți, aproximativ jumătate dintre aceștia au participat la categoria Amatori peste 15 ani, fiind prezenți concurenți din mai multe localități ale județului, unde cândva această disciplină era una de tradiție. Numărul celor de la Avansați este în creștere în ultima perioadă, ținând cont că această disciplină cunoaște o dezvoltare în ultimii ani, cu numeroase competiții in dividuale sau pe echipe, mulți foști jucători revenind la sportul cu mingea de celuloid dattorită acestui fapt.
Organizare și desfășurare ireproșabile
Concurenții înscriși au fost împărțiți în grupe în care au jucat în sistem turneu, fiecăruia oferindu-i-se astfel ocazia calificării pentru faza eliminatorie, chiar în ciuda unor evoluții mai puțin reușite în primele jocuri. Dacă la prima ediție premiile primilor clasați au constat în bani, de această dată organizatorii de la Promenada Mall au oferit câștigătorilor vouchere în valoare totală de 2000 lei. După trecerea de faza grupelor, în funcție de numărul participanților la fiecare categorie aceștia au trecut pe tabloul eliminarotiu, unde miza partidelor a crescut pe măsură ce competiția asigurată din punct de vedere tehnic (organizare) de către reprezentanții Expo-Malio. Evident, cea mai disputată categorie a fost cea de la avansați, un de și premiile au avut valoare mai mare, respectiv 400, 300 și 200 lei. Pe primele trei locuri s-au clasat jucătorii din Luduș, pregătiți de Alexandru Cârpaci, care la cei 65 de ani a fost la rândul său un adversar redutabil pentru partenerii care l-au întâlnit. Pe podium au urcat, în această ordine: Adrian Fodor (17 ani), Mathe Mihai (18) și Octavian Anca (17). Categoria Amatori peste 15 ani a fost dominată de jucătorii din Târnăveni. Și-au disputat finala unde miza erau premiile de 300 și 200 lei, Alin Muntean (42 ani) și Denisa Buta (17), câștigată de primul, iar premiul de 150 lei l-a primit târgumureșeanul Florin Drăgan (38). Categoria „mezină”, cu premii de 200, 150 și 100 lei a fost câștigată de Cristian Moldovan (14 ani), din Târnăveni, urmat de Farkas Bencze (13)- Târgu-Mureș și Andreea Teglaș (10)- Luduș.

[zizigallery id=1749]
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Medicinistele”, din nou „arbitru”

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a obținut calificarea la turneul final …

Share
Share