Home / Social / Valorile din Sărmaşu, felicitate de Ioan Mocean

Valorile din Sărmaşu, felicitate de Ioan Mocean

Distribuie

sarmasuPrimarul oraşului Sărmaşu, Ioan Mocean, a felicitat vineri, 28 august, în deschiderea Zilelor Oraşului Sărmaşu din acest an, cu diplome şi sume simbolice de bani, mai mulţi localnici pentru merite deosebite în promovarea oraşului Sărmaşu.

Respect pentru veteranul Avram Trânc

Primul pe lista celor felicitaţi a fost veteranul de război Avram Trânc, care a primit o Diplomă de Excelenţă din partea autorităţilor locale cu ocazia împlinirii vârstei de 103 ani, ridicată de fiul acestuia, profesorul Laurenţiu Trânc. „Să ne cinstim pe cei care în acest an au avut rezultate deosebite, fie ei profesori, fie elevi olimpici şi alte categorii socio-profesionale”, a spus Ioan Mocean.

Elevi şi dascăli merituoşi

În continuarea festivităţii, primarul oraşului Sărmaşu a oferit diplome pentru întreaga activitate didactică desfăşurată şi pentru contribuţia deosebită adusă la educarea şi formarea multor generaţii profesoarelor Maria Mureşan şi Mărioara Saxon. „Anul acesta s-au pensionat, după o activitate de peste 40 de ani la catedră două învăţătoare”, a punctat Ioan Mocean.

Au urmat apoi elevii cu rezultate remarcabile obţinute la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie 2015: Bartha Melania Beata, Elena Nicoleta Bândeanu, Roxana Adriana Florea, Feier Kinga Emese, Ghizela Anamaria Sălăgean şi Zsigmond Reka Henrieta. „Am selectat anul acesta şi acordăm Diplome de Merit pentru cei mai buni elevi ai liceului nostru. Toţi cei care au obţinut note peste 9 la Bacalaureatul 2015 primesc din partea primarului Diploma de Merit”, a spus Ioan Mocean.

De asemenea, edilul şef al oraşului Sărmaşu a oferit Diplome de Merit olimpicilor din localitate, precum şi profesorilor care i-au pregătit: Adria Carina Rus – pentru rezultate excepţionale obţinute la faza judeţeană a Olimpiadei de Limba engleză, Sallai Imre – pentru rezultate obţinute la faza judeţeană a Olimpiadei de Limba engleză, Romaniţa Camară – profesoară de Limba engleză, Ionuţ Covrig – pentru rezultate excepţionale obţinute la faza judeţeană a Olimpiadei de Limba engleză, Virginia Matei – profesoară de Limba engleză, Bobisplad Andrei – pentru rezultate excepţionale obţinute la faza judeţeană a Olimpiadei de Geografie şi Călin Costan – profesor de Geografie.

Atenţie specială pentru Artă

Nu au fost omişi nici elevii cu rezultate bune la învăţătură şi buni artişti, care au primit câte o Diplomă de Merit: Julia Blăjan – pentru rezultate excepţionale la Concursul Naţional „Ocrotiţi de Eminescu” de la Blaj, Codruţa Jucan, Raluca Moga şi Corina Mornea.

Tot la categoria „Artă”, au fost răsplătite cu Diplome de Merit artistele plastice Veress Zsuzsa şi Balazs Klara, în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat în cadrul proiectului educaţional de pictură „Ferestre deschise spre cer”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.