Se apropie meciurile „tari” pentru City’us Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Se apropie meciurile „tari” pentru City’us

IMG_3814După ce a pierdut primul meci oficial al noului sezon de futsal, 3-4 în Supercupa României cu Autobergamo Deva, campioana ultimei ediții a Ligii I, City’us Târgu-Mureș a debutat în noul campionat luni seara cu o victorie categorică, scor 6-1, în deplasare la Reșița, în fața echipei locale Muncitorul.
City’us ocupă locul 3, la golaveraj și va debuta în fața propriilor suporteri vineri, 4 septembrie, de la ora 17.00, când vor întâlni în Sala Sporturilor formația CSMS Iași, care a câștigat în prima rundă cu 7-1 în fața noi promovate Concordia Chiajna. Pe prima poziție se află Dunărea Călărași, care a obținut cea mai categorică victorie în prima etapă, 8-1 în deplasare, la CFF Cluj-Napoca. Ultimele două partide, FK Odorheiu Secuiesc-Autobergamo Deva și Informatica Timișoara-KSE Târgu-Secuiesc s-au încheiat 4-7, respectiv 4-1, iar Galactic Focșani a stat.

Un test greu înaintea startului în Europa
După etapa a doua, campionatul se va întrerupe până în data de 27 septembrie, când City’us va face deplasarea la Timișoara, echipă care a strâns mai mulți jucători titrați, după care campionii vor disputa partidele din grupa de la Târgu-Mureș în cadrul UEFA Futsal Cup.
Antrenorul Kacso Endre a început jocul de la Reșița cu următoarea formulă: Carlao- Mimi Stoica, Răducu, Csoma Alpar și Ruxandari. Au mai intrat în teren: Paulinho, Fabio Aguiar, Paulo Ferreira, Cesar Ribeiro, Țipău, Covaci și Mario Duque. Nu a făcut deplasarea Cosmin Gherman, din cauza unei ușoare accidentări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE