Share
Home / Social / Concurs Complet de Echitație la Târgu Mureș

Concurs Complet de Echitație la Târgu Mureș

6

Clubul Hipic Romsilva organizează la baza hipică din Târgu Mureș, Cupa României la concurs Complet de Echitație, competiție de amploare în cadrul Federației Ecvestre Române, foarte important pentru întocmirea clasamentului pe cluburi la finele anului. Evenimentul se va desfășura în perioada 11-13 septembrie, iar probele de obstacole vor fi pe mai multe categorii de dificultate, deschise atât seniorilor, cât si celor mici.

”Concursul Complet de Echitație este considerat de multă lume ca fiind cel mai spectaculos, se vor cumula punctele de la o probă de Dresaj ecvestru, una de obstacole și una de Cross Country, cu sărituri peste bușteni, sărituri în apă și peste obstacole artizanale. De-a lungul evenimentelor sportive, participanții sunt așteptați să petreacă cu familia la iarbă verde, departe de tumultul cotidian, la un grătar și un pahar cu bere, cu intrare liberă” a declarat Mădălina Henteș, director de concurs. În premieră, anul acesta și copiii își pot testa curajul la Proba Completă. Alături de concurenții de la Clubul Hipic Romsilva Târgu Mureș și-au anunțat participarea concurenți din toată țara, Agroturism Slătioara Arad, Universitatea Cluj, Incitato Cluj, Rarăul Bacău, Napoca Sport Horse și mulți alții.IMG_1705

Premiile destinate concurenților vor depăși 10.000 lei. Concursul va începe, vineri 11 septembrie, în intervalul orar 12.00-14.00 vor avea loc probe de Dresaj, între 15.00-17.30 probe de obstacole.

Sâmbătă 12 septembrie, între orele 10.00 – 17.30 se vor desfășura probe de obstacole pe diferite nivele de dificultate, iar duminică, între 10.00-13.00, probe de obstacole. Impresionanta probă de Cross Country va avea loc între orele 13-14.30. Echitația necesită efort, timp și motivație, pentru unii este o artă, pentru alții artă și sport, putând fi oricare dintre ele sau amândouă în același timp.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale ample. Sute de mureșeni amendați pentru nerespectarea măsurilor anti Covid-19!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat vineri, 27 martie, prin …

Share
Share