Home / Reghin / Reghinean tâlhărit de o prostituată

Reghinean tâlhărit de o prostituată

Distribuie
The painted fingernails of an inmate of the Womens Prison of Brasilia is seen during preparations for the third annual beauty pageant titled Miss Penitentiary, in Brasilia August 3, 2011. A modelling agency selected 12 finalists out of the nearly 100 women who entered the competition. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL - Tags: CRIME LAW SOCIETY)
 

Poliţia municipiului Reghin a fost sesizată miercuri, 2 septembrie, de un bărbat, că în ziua precedentă, pe strada Sării din Reghin a fost acostat de o persoană necunoscută, de sex feminin, care i-a propus servicii sexuale contra cost. „În fapt, bărbatul ar fi fost servit de către femeie cu băuturi alcoolice, ulterior i s-ar fi făcut rău iar în timp ce se deplasa spre domiciliu, victima şi-ar pierdut cunoştinţa. În momentul în care şi-a revenit, bărbatul a constatat că îi lipsesc 1.700 de lei, actele de identitate şi un telefon mobil. De asemenea, în cadrul investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 27 august 2015, persoana bănuită ar fi pătruns în locuinţa unei alte persoane vătămate, din municipiul Reghin şi ar fi sustras bunuri în valoare de 3.200 lei. Pe baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat împotriva femeii măsura reţinerii, urmând să fie prezentată Judecătoriei Reghin cu propunere de arestare preventivă”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.