Home / Sanatate / Medicii rezidenți, în vizor. Ce li s-a pregătit

Medicii rezidenți, în vizor. Ce li s-a pregătit

Beautiful young doctor standing with hands folded and assistant doctors in background

Medicii rezidenți din Târgu-Mureș sunt invitați să facă parte din Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți (SMMR), o asociația proaspăt înființată, cu scopul de a le oferi medicilor din întreaga țară o platformă de comunicare. „În urmă cu șase luni, am luat decizia împreună cu o echipă entuziastă alcătuită din studenți, medici rezidenți și tineri specialiști de a înființa o asociație care să ne ajute pe toți. Astfel, a luat naștere Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți, ale cărei obiective sunt promovarea comunicării interdisciplinare, informarea și reprezentarea medicilor rezidenți.
În calitate de asociație cu personalitate juridică, ne angajăm în demersul solicitant de a crea condiții mai bune pentru medicii români, principalul nostru grup țintă fiind medicii rezidenți”, a transmis dr. Andrei Marin, președinte SMMR, medic rezident chirurgie plastică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanțul ”Maratonului vaccinării” de la UMFST

”Maratonul vaccinării – UMFST continuă să vaccineaze” s-a încheiat luni, 7 iunie. ”Timp de 72 …