Mureșencele, pe cea mai înaltă treaptă la tenis de masă Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Mureșencele, pe cea mai înaltă treaptă la tenis de masă

IMG_0221Jucătoarele de tenis de masă de la categoria 10 a Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș și-au onorat statutul de favorite, câștigând două titluri de campioane naționale în cadrul turneului final desfășurat la sfârșitul săptămânii la Buzău. Competiția rezervată probelor de simplu și pe echipe a fost dominată astfel de principalele favorite în proba feminină, care a aliniat la start 30 de echipe. Echipa antrenorilor Romeo Lupașcu și Ungvári Imola, în componența Ungvári Evelyn, Mike Boroka, Adorjáni Csilla, Maria Grif și micuța Weisz Zsofi a pornit cu cel mai bun punctaj, care se realizează prin adiționarea punctelor componentelor echipei. Pentru a ajunge la trofeul suprem, târgumureșencele au învins categoric toate adversarele, cedând pe parcursul întrecerii doar două jocuri individuale. Au trecut rând pe rând de echipele Farul Constanța (scor 4-0), CSȘ Slatina (4-0), CSM Moinești (4-0), CSS Constanța I (4-0), Dunărea Giurgiu (4-1), Romgaz Mediaș (4-1) și CSȘ București (4-0). Noua campioană a fost urmată pe podium de Romgaz Mediaș și CSȘ București.

IMG_0222Numărul 1 a devenit dublă campioană
În proba de simplu a fetelor, unde s-au aflat la start 116 jucătoare, Ungvari Evelyn era cotată ce principală favorită. Aceasta și-a onorat la rândul său statutul, devenit astfel dublă campioană a României, aflându-se primul ei titlu individual. Performanța este cu atât mai valoroasă, cu cât Evelyn a câștigat titlul fără să piardă măcar un singur set. Ea le-a învins în grupă cu 3-0 pe rând pe A. Leonca (CSȘ București), M. Răducanu, I. Nedelcu I și pe A. Gîrlea. În semifinală și finală a avut două adversare din Mediaș, finalistele din finala pe echipe, învinse cu 3-0: cu Hila în semifinală și Alina Moca în finală. Coechipiera lui Evelyn, Mike Boroka a avut după primul probleme medicale în semifinală și a abandonat, intrând astfel în posesia medaliei de bronz. O a treia componentă a echipei, Adorjáni Csilla a avut și ea un parcurs bun, dar a ratat calificarea în semifinale, pierzând la Alina Moca și a încheiat pe locul V.
„Suntem foarte mulțumiți de acest debut în noul an competițional, fetele au confirmat și și-au respectat blazonul. Rezultatele sunt roadele muncii pe tot parcursul anului, inclusiv din perioada vacanței. Țin să mulțumesc atât sportivilor, pentru munca lor depusă zi de zi, cât și părinților care sunt alături de ei, contribuind cu tot ce este necesar pentru bunul mers al activității”, a concluzionat antrenorul Romeo Lupașcu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE