Home / Sport / Handbalistele de la Pegasus câștigă la Onești

Handbalistele de la Pegasus câștigă la Onești

Distribuie

pegasusEchipa de handbal la categoria Junioare IV a Clubului Sportiv Pegasus Târgu-Mureș a câștigat cea de-a XIX-a ediție a competiției de handbal juvenil „Cupa Onești”, desfășurată în localitatea băcăuană cu același nume în perioada 3-6 septembrie.
Competiția devenită una de tradiție este organizată de Federația Română de Handbal, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Onești, Clubul Sportiv OK Sport Onești, Asociația Județeană de Handbal Bacău și este structurată pe 4 grupe de vârstă: junioare II, III, IV și V, atât la fete, cât și la băieți.
În cadrul grupei de vârstă juniori IV la feminin (fete născute în anii 2003-2004), echipa clubului condus de Sebastian Haidu, antrenată de Andreea Luca și Biro Zita a obținut titlul după ce a câștigat toate cele cinci partide disputate. Mureșencele au trecut de faza grupelor de pe prima poziție, după trei victorii. Au învins în prima partidă formația LPS Brăila cu scorul de 18-15, apoi s-au impus cu 24-11 în fața echipei CSM București și cu un categoric 31-6 cu HC Buhuși. Tot fără emoții au câștigat și întâlnirea din semifinale 23-5 cu gazdele de la OK Sport Onești, după care, în finală au învins cu scorul de 17- 11 mult mai titratul club, CSM București.
Două premii speciale pentru mureșence
Două dintre compeonetele echipei au fost răsplătite și cu premii speciale. Cel mai bun portar al turneului la această categorie a fost desemnată Ilinca Pop, iar Tania Coșarcă a fost numită cea mai tehnică jucătoare.
Lotul campioanelor de la CS Pegasus a avut următoarea componență: Diana Neagu (născută în anul 2004) și Ilinca Pop (2003)- portari,
Sanda Roman (2004), Barbara Kaniczki (2003), Tania Coșarcă (2003), Mara Mikk (2003), Anca Șopterean (2003), Carla Bendris (2003), Andrea Szasz (2003), Diana Mureșan (2003), Ruxandra Roșca (2003), Roxana Guță (2003), Ina Mureșan (2003), Amelia Gânj (2003) și Anita Moldovan (2003)- jucătoare de câmp.
Mureșencele de la Pegasus și-au încununat astfel cu un nou succes munca depusă în perioada vacanței care tocmai se încheie.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.