Home / Business / Centru de Cercetare și Dezvoltare inaugurat de IRUM Reghin

Centru de Cercetare și Dezvoltare inaugurat de IRUM Reghin

Distribuie

111IRUM Reghin inaugurează vineri, 11 septembrie, Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR, prima entitate de acest gen înființată de un antreprenor român după 1990, în domeniul agrobusiness si forestier. iFOR înseamnă o investiție de 11,9 milioane lei, realizată în 21 de luni, finanțată parțial printr-un proiect european, în valoare de 6,41 milioane lei, din care nerambursabili 2,22 milioane lei.

Invitaţi din nouă ţări

La evenimentul care va avea loc la Reghin, strada Axente Sever nr. 6, începând cu ora 14.00, vor participa oficialități locale și naționale, parteneri interni și externi din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Bulgaria, Austria, Anglia, Polonia, actuali și foști angajați, fiind astfel așteptate peste 1.000 de persoane. “Am învățat de la partenerii noștri globali să punem mereu accentul pe inovație, care trebuie să fie motorul dezvoltării oricărei companii. Prin deschiderea acestui centru de cercetare-dezvoltare dovedim că inovația stă în centrul afacerilor noastre, lucru care se va vedea în produsele noastre viitoare!”, a declarat ing. Mircea Oltean, Directorul General al IRUM SA.

Tradiţie de peste 60 de ani

IRUM are o traditie în producerea utilajelor forestiere de peste 60 de ani, fiind o firmă cu capital 100% privat românesc începând din anul 1999, prin achiziția pachetului majoritar de acțiuni de către SC Maviprid SRL, condusă de familia Oltean, grupul de firme realizând o cifră de afaceri anuală de peste 32 milioane euro.

Cei peste 500 de angajați numesc fabrica de 175.000 metri pătraţi din Reghin “acasă”. Aici se produc utilaje forestiere, tractoare agricole, piese de schimb, prelucrări mecanice, piese turnate, tratamente termice și confecții metalice sudate. Utilajele și piesele noastre se livrează atât în țară, cât și în străinătate, în Franța, Germania, Ungaria, Bulgaria, Austria, Anglia, Spania.

Din momentul începerii activității Centrului de Cercetare și Dezvoltare, reprezentanţii IRUM au înregistrat la OSIM un număr de patru cereri de brevete de invenții, care se află în diverse faze de analiză, trei dintre ele fiind publicate în revista de specialitate a instituției.

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Parc fotovoltaic construit în județul Mureș, pe un teren de 41,9 de hectare

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

0 comentarii

  1. Felicitari si la mai mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.