UNSR Academy te invită în tabără, la Lăpușna Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

UNSR Academy te invită în tabără, la Lăpușna

stire tabara lapusnaDacă ești voluntar și vrei să participi la o serie interactivă de training-uri pe diverse teme, Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) Academy te invită, în perioada 18-20 septembrie, la tabăra Lăpușna, eveniment la care participanții vor lua parte și la o sesiune de formare. Sunt diponibile 30 de locuri, iar ultima zi de înscrieri este în data de 15 septembrie.
„Vrei să te formezi ca si lider, să înveți cum poți soluționa mai bine problemele pe care le întâlnești în cadrul organizației din care faci parte, dar și să interacționezi cu voluntari ca și tine? Convinge-ne că vrei cu adevărat un loc în UNSR Academy printr-o scrisoare de intenție și înscrie-te pe
www.unsr.ro/unsr-academy. Masa și cazarea sunt asigurate de organizatori. În cadrul evenimentului, se vor desfășura atât o serie de training-uri pe teme de leadership și cultură organizațională, cât și activități de socializare și teambuilding”, au transmis organizatorii taberei. Pentru informații suplimentare accesați adresa de mail irimia.victor09@gmail.com sau numărul de telefon 0755-371.927.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE