Home / Vip/Monden / Zâmbetul, încrederea şi naturaleţea, secrete ale frumuseţii

Zâmbetul, încrederea şi naturaleţea, secrete ale frumuseţii

Distribuie

frumoaseCele mai frumoase târgumureşence din ultimii trei ani au dezvăluit, în exclusivitate pentru cotidianul Zi de Zi, câteva din atuurile care le-au ajutat să câştige mult râvnita coroniţă de Miss a „Oraşului trandafirilor”.

Astfel, Andreea Sfîriac (Miss Târgu-Mureş 2013), Veronica Fabian (Miss Târgu-Mureş 2014) şi Alexandra Musgociu (Miss Târgu-Mureş 2015), au trecut în revistă câteva din principalele calităţi ale unei femei frumoase, precum şi o serie de sugestii pentru menţinerea frumuseţii.

CASETA 1 andreea varianta 2

Zâmbetul, accesoriul nr. 1 pentru Andreea Sfîriac

Desemnată Miss Târgu-Mureş în anul 2013, Andreea Sfîriac este de părere că deşi fiecare femeie este frumoasă în felul ei, la un concurs de frumuseţe diferenţa este făcută de zâmbet, atitudine, inteligenţă şi nu în ultimul rând de calităţile fizice. “Cele mai importante lucruri după părerea mea într-un concurs de frumuseţe sunt zâmbetul, atitudinea, inteligenţa şi nu în ultimul rând calităţile fizice. Pe scenă am zâmbit încontinuu, pentru că “Zâmbeşte!” este sfatul care ţi-l dă oricine înaintea unui concurs de frumuseţe. Am fost dezinvoltă, degajată, naturală, am avut încredere în mine fiindcă pe scenă eram eu, cea adevărată, nu am jucat niciun rol”, precizează Andreea Sfîriac.

În ceea ce priveşte modalităţile de menţinere a siluetei, răspunsul a fost extrem de simplu. “Încerc să mănânc cât mai sănătos, hidratare, exerciţii fizice şi mult sport”, punctează tânăra. “Citeam undeva că trebuie să realizezi încă de la început că eşti o persoană frumoasă, că felul în care te porţi şi felul în care te vezi te ajută să fii frumoasă. Eu cred că fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Nu cred că frumuseţea e indispensabilă, frumuseţea fizică e trecătoare, rămâne frumuseţea interioară, dacă o ai, dar trebuie să recunosc că sunt multe femei care au reuşit doar pentru că erau frumoase”, subliniază Andreea Sfîriac.

CASETA 2 veronica varianta 2A

Veronica Fabian, frumoasa care are încredere în sine

În anul 2014, coroniţa de Miss Târgu-Mureş a fost adjudecată de Veronica Fabian, o tânără care acum are vârsta de 17 ani şi care mizează pe încredere în forţele proprii şi desigur în puterea zâmbetului. „O femeie frumoasă este în primul rând o femeie inteligentă care are încredere în ea. Frumuseţea este gloria femeii…”, mărturiseşte cea mai frumoasă femeie din 2014, din Târgu-Mureş. „Calităţile mele principale sunt zâmbetul şi încrederea. Ceea ce m-a propulsat ca învingătoare este efectul a ceea ce am încercat să transmit de pe scenă pe toată durata concursului”, adaugă Veronica Fabian. „Secretul vieţii nu este să ai tot ceea ce îţi doreşti, ci să-ţi doreşti tot ceea ce ai”, este motto-ul preferat de Miss Târgu-Mureş 2014, care se menţine în formă prin sport şi o alimentaţie echilibrată.

De asemenea, în urma experienţei în urma căreia a devenit cea mai frumoasă femeie din Târgu-Mureş, Veronica Fabian ştie reţeta succesului căutat de aspirantele la titlul de Miss. „Încrederea de sine îţi aduce coroniţa. Le doresc să aibă noroc, niciodată nu va câştiga neaparat cea mai frumoasă concurentă, ci cea care va sclipi în aceea seară”, afirmă Veronica Fabian. „De obicei mă îmbrac casual, dar ca toate fetele mai am câte o slăbiciune pentru little black dress. Nu am un stil propriu zis, mă îmbrac în funcţie de cum mă trezesc dimineaţa”, mai spune tânăra.

CASETA 3 alexandra varianta 2

Alexandra Musgociu, încrezătoare în forţa naturaleţii

Cea mai frumoasă târgumureşeancă în anul 2015 a fost desemnată Alexandra Musgociu, o domnişoară în vârstă de 16 de ani, în prezent elevă la Colegiul Naţional „Unirea” din municipiu. „Nu cred că există un secret al frumuseţii, dar în mod cert, frumuseţea este o calitate cu care te naşti şi pe care mai apoi poţi să o cultivi printr-un mod de viaţă echilibrat. La fel de important este să fii naturală, să primeşti şi să dăruieşti iubire, să fii mereu pozitivă, bună, astfel încât, pe lângă frumuseţea exterioară să degaji şi o frumuseţe interioară. Frumuseţea se poate întreţine printr-o viaţă echilibrată, fără excese, un stil de viaţă sănătos, mişcare şi sport după un program impus, fără nopţi pierdute”, subliniază Miss Târgu-Mureş 2015, totodată fotomodel la agenţia Citymodels.

Însă frumuseţea înseamnă mai mult decât un aspect fizic agreabil, fapt cunoscut de Alexandra Musgociu, absolventă a unei şcoli de bune maniere, practicantă a baletului timp de 12 ani şi pasionată de dans de la vârsta de 10 ani. “Făceam coregrafii pentru mine şi pentru şcoală, iar din clasa a IX-a sunt membră a trupei de dans a Colegiului Naţional “Unirea”, trupa numindu-se United Dance Crew. Am participat la evenimentele şcolii şi ale oraşului, dar şi la concursuri. Am avut peste 20 de apariţii pe scena Teatrului Naţional, cu spectacole de balet”, rememorează Miss Târgu-Mureş 2015.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

Distribuie Organizezi un eveniment (nunta, botez, banchet, conferinta, eveniment business, etc.) si te intrebi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.