Home / Social / 850 de exemplare înscrise la ”Dracula Golden Trophy”

850 de exemplare înscrise la ”Dracula Golden Trophy”

Distribuie

1

Un număr de 850 de exemplare de câini din 30 de țări s-au înscris la Expoziţia Internaţională Canină „Dracula”, cea mai importantă expoziţie canină din Europa de Est, manifestare organizată de Asociaţia Chinologică România, în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureş. Evenimentul va avea loc în Parcul Municipal în perioada 12-13 septembrie, între orele 9.00 – 22.00, respectiv 9.00 – 16.00. Sala de Protocol a Primăriei Târgu Mureș a găzduit o conferință de presă la care au luat parte viceprimarul Claudiu Maior, Lokodi Csaba Zsolt, preşedintele Asociaţiei Chinologice Mureș și vicepreședintele Romulus Toma.

„ Mă bucur că și în acest an, municipiul Tîrgu Mureș va fi gazda unui eveniment atât de important, care reunește în oraș iubitorii de animale. Este cea mai veche expoziție canină din țară, astfel de manifestări trebuie susținute și trebuie să aibă continuitate, motiv pentru care am hotărât să o includem în programul orașului. Îmi aduc foarte bine aminte, când eram copil, la începutul lunii septembrie știam exact când începea școala, pentru că înainte cu o zi era expoziția canină. Aveam un setter irlandez pe vremea aceea și stăteam la etajul IV” a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Tot acesta a asigurat toți musafirii care petrec în orașul nostru în această perioadă, respectiv proprietarii de câini care s-au înscris în competiția canină, dar și cei peste 1500 de participanți veniți din toată țara la Târgu Mureș să concureze pentru cupa E.ON Kinder, că locuri de cazare sunt, la dispoziția lor fiind puse și spațiul de la Casa Tineretului, Casa de Oaspeți a Primăriei și Academia de Sport.

18 arbitri de talie mondială

Expoziția canină va antrena 5 arbitri români și 13 arbitri de mare reputație mondială din Olanda, Malaiezia, San Marino, Georgia, Turcia, Australia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Rusia. Peste 150 de rase omologate internațional vor fi prezentate și arbitrate în cadrul celor 4 expoziții naționale și 2 expoziții internaționale.

2

”Prima expoziție canină a avut loc la Târgu Mureș în anul 1970. Expoziția din acest an este o premieră la nivel național, pentru că este cea de-a X-a ediție a brandului Dracula Dog Show. Evenimentul va debuta sâmbătă dimineața de la ora 10.00, indiferent de starea vremii, cu două expoziții naționale CAC și o expoziție internațională Dracula, iar pe parcursul celor două zile se vor derula 4000 de arbitraje ”, a afirmat Lokodi Csaba Zsolt, preşedintele Asociaţiei Chinologice Mureş.

Programul Best in Show va începe la orele 19.00, însoțit de un spectacol de muzică, lumini și dansuri în care însusți contele Dracula își va face apariția, pentru alege cel mai frumos exemplar al expoziției. Duminică acest maraton va continua cu încă două expoziții CAC și o expoziție internațională de la ora 10.00.

3

Campionul Dracula Golden Trophy 2104 a fost un bichon maltez Cinecitta Sacha Baron Colen, al cărui proprietar este un tânăr italian, Franco Prosperi.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.