Home / Invatamant / Începutul unei noi provocări

Începutul unei noi provocări

Distribuie

111Fiecare început de an școlar reprezintă momentul în care elevii, dascălii și părinții se pregătesc de o nouă provocare.

Dragi elevi, vă doresc un an școlar plin de realizări și împliniri, un an în care să acumulați cât mai multe cunoștințe, care să vă deschidă spre lume și tot ceea ce are de oferit aceasta.

Stimate cadre didactice, echipa Consiliului Județean Mureș își exprimă respectul și admirația față de eforturile domniilor voastre de a-i îndruma pe cei care vor deveni stâlpi ai comunității peste câțiva ani.

Iubiți părinți, vă mulțumim pentru eforturile depuse în ghidarea copiilor dumneavoastră pe drumul potrivit al vieții personale și al carierei.

Începutul anului școlar 2015-2016 mai aduce o nouă provocare. Municipiul Târgu-Mureș a intrat în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Vă adresez îndemnul de a susține acest proiect al comunității și de a fi alături de noi pe acest drum anevoios, dar plin de încredere în dezvoltarea județului nostru.

Succes!

 

Președintele Consiliului Județean Mureș,

Ciprian Dobre

 


De asemenea, verificati

Gimnaziul ”Dacia” din Târgu Mureș, pepinieră de matematicieni de top

Distribuie 17 elevi ai Școlii Gimnaziale ”Dacia” din Târgu Mureș, instituție de învățământ a cărei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.