Home / Reghin / Proiectanţii, cei mai buni la Cupa IRUM

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Proiectanţii, cei mai buni la Cupa IRUM

echipa castigatoare Cupa IRUM (2)Inaugurarea Centrului de Cercetare şi Dezavoltarev iFOR a grupului de firme Maviprod din Reghin, avută loc vineri, 11 septembrie a prilejuit premierea câştigătorilor campionatului de mini-fotbal . Competiţia reunită sub titulatura de “Cupa IRUM” a reunit la start şase echipe care s-au întrecut la începutul lunii septembrie la Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin. Nu este pentru prima dată când IRUM organizează un astfel de campionat, compania având o tradiţie în acest sens. În acest an competiţia a fost organizată de Carol Deak (maistru în cadrul companiei) impulsionat şi de motivaţia tinerilor angajaţi de a face mişcare, care a reuşit să selecteze şase echipe (Proiectare, Mavi Perkins, Controlul calităţii &Punţi TAF, Prelucrări mecanice, Turnătorie , Mavi Central). „Cupa IRUM a devenit o competiţie respectabilă în calendarul companiei. Cu fiecare ediţie am reuşit să aducem pe teren un număr semnificativ de tineri dornici de mişcare, socializare şi distracţie, consolidând astfel relaţiile colegiale şi ieşind din rutina zilelor obişnuite de muncă”, a precizat Carol Deak, organizatorul campionatului de mini-fotbal.

Medalii pentru câştigători

Grupaţi pe două grupe, cele şase echipe s-au întrecut pe terenul sălii de sport, finala fiind adjudecată de echipa celor de la proiectere, câştigători cu 1-0 în faţa echipei Mavi Perkins. Echipa câştigătoare a fost premiată vineri seara de către managerul general IRUM SA ing. Mircea Oltean, Mircea Farcas, Eduard Lucaci, Tudor Cotta, Alexandru Roman, Lucian Bănescu, Hunor Szasz, Ciprian Galaţ, Alin Sabău şi Remus Preda primind aplauzele publicului, precum şi a diplomelor şi medalilor de campioni. Printre premiaţi s-a numărat şi cel care s-a îngrijit de ediţia din acest an, Carol Deak fiind răsplătit de managerul Mircea Oltean cu o diplomă de merit pentru buna organizare a Cupei IRUM 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Márk Endre: ”Să dăm un vot pentru viitorul nostru”

Vă rog să veniți la vot, să vă îndemnați familia, prietenii să voteze. Să dăm …