Renata Veer, noul director al Liceului Vocațional de Artă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 420 Vizualizări

Renata Veer, noul director al Liceului Vocațional de Artă

DSC_3411 - Copy

Început de nou an școlar, cu emoții mari pentru 900 de elevi și părinții acestora, la Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș. În deschiderea festivităţii, Renata Veer, profesor de arte vizuale, a ținut primul discurs în calitate de director al Liceului, ținând să marcheze cei 66 de ani de la înființarea Liceului ca instituție de îmvățământ artistic, în anul 1949.

DSC_3392

Cu o tradiție nestinsă în timpul istoric și în spațiul cultural, Liceul polarizează atenția și interesul, atrăgând prin oferta sa educațională, prin mediul de pregătire profesională caracterizat prin eficiență, interdisciplinaritate și diversitate culturală, tot mai mulți elevi dornici să descopere tainele artelor plastice și muzicale de specialitate.

DSC_3383

 

” Această instituție a confirmat așteptările celor care au crezut în valoarea ei, de aici plecând un mare număr de tineri care au devenit nume de referință în domeniul artelor, cu o carieră prestigioasă în țară și străinătate. Prin aceștia, arta s-a dovedit a fi o necesitate a reechilibrării ființei umane cu proprietăți dinamice și constructive, care ajută la validarea socială a valorilor artistice. Astfel, în acest an școlar, ne propunem să promovăm noi standarde în acest domeniu educațional, dezvoltând sistemul de valori și competențe vocaționale artistice, prin activitatea tuturor dascălilor, și aici mă refer la profesorii din învățământul primar, a celor de cultură generală, împreună cu profesorii de specialitate din cadrul secției de arte plstice sau muzicale care, prin profesionalismul și pasiunea dăruite elevilor, au format un tot unitar, conturând acest profil distinct, recunoscut și apreciat în comunitatea noastră, și nu numai” a declarat Renata Veer, noul director al Liceului Vocațional de Artă.

DSC_3386

Caracterizând elevii ca fiind deosebiți, creativi și ambițioși, copii care își pun amprenta an de an pe evoluția societății într-o eră nouă tot mai pretențioasă, în care capacitățile creative devin esența progresului și o interacțiune constructiv-formatoare între ei și lumea din jur, noul director a urat mult participanților spor la învățătură, consecvență și seriozitate cu rezultate pe măsură. Urări de bun venit au fost adresate și elevilor noi admiși, bobocilor din clasele 0 care vor fi îndrumați de învățătoarele Maria Libeg și Edith Nagy, iar cadrelor didactice și părinților, multă putere de muncă, determinare, un an nou școlar fericit și prosper.

DSC_3355

 

Activitățile cadrelor didactice vor dezvolta multilateral elevii și le va educa spiritul de echipă, egalitatea, bunul simț, independența, responsabilitatea și curiozitatea.

DSC_3350

Coordonarea elevilor de clasa I se va face sub îndrumarea învățătorilor Lidia Luca și Annamaria Pora, cei de clasa II-a vor fi îndrumați de Gabriela Oltean și Gyongyi Plaja, la clasa III-a- Iuliana Negruț și Agnes Cseh, clasa IV-a -Adriana Moldovan și Csilla Csizmadi. Diriginții claselor a-V-a sunt Romana Pantea, Janina Simionca, Imre Biro și Attila Balint, clasa a VI-a – Adina Pui, Klara Fulop, Melinda Miklos, clasa a VII-a – Adina Poruțiu, Csilla Lovasz, Emese Szasz, clasa a VIII-a- Catinca Oncescu, Erika Balog și Csilla Kubanda, la clasa a IX-a Ana Porosnicu, Erzsebet Szabo, Mihaela Pașcan și Zsuzsanna Szabo, diriginții claselor a X-a – Laura Mureșan, Zsolt Imre, Mihalea Costin, Attila Csutak, clasa a XII-a – Valeria Cioată, Kamilla Czedula, Ioana Nemeș, Andrei Hațegan, iar la clasle a XII-a Vasile Porosnicu, Ildiko Mădăraș, Ioana Păcurar și Zita Knator Kolumban.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE