Copiii zglobii şi inteligenţi, la Grădiniţa cu Program Prelungit 15 Invatamant
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 541 Vizualizări

Copiii zglobii şi inteligenţi, la Grădiniţa cu Program Prelungit 15

gradi 1120 de prichindei au început luni, 14 septembrie, activitatea la Grădiniţa cu Program Prelungit (PP) nr. 15 din Târgu-Mureş, situată pe strada Mihai Viteazul nr. 26-28 din municipiu. Împărţiţi în şase grupe, băieţeii şi fetiţele au petrecut prima zi de grădiniţă făcând ce ştiu mai bine, adică jucându-se atât în interiorul imobilului cât şi în curtea special amenajată pentru activităţi recreative şi ludice.

Spaţii igienizate, frumos amenajate

Coordonatoarea grădiniţei, Laura Mărginean, a precizat că cei 120 de copii sunt supravegheaţi de 12 cadre didactice, repartizate în şase grupe, câte două educatoare la o grupă, şi a transmis un gând bun atât părinţilor, cât şi educatoarelor. „Este un început de an şcolar foarte bun, având în vedere că întreg spaţiul interior al grădiniţei a fost igienizat, încăperile sunt curate, frumos amenajate, doamnele educatoare şi-au înzestrat centrele de activitate cu cele mai atractive materiale pentru a bucura sufleţelele copiilor. De asemenea, curtea grădiniţei este primitoare, gardul a fost înnoit, aprovizionarea a fost făcută, astfel încât cei aproximativ 120 de copii să se bucure din plin de acest nou an şcolar”, a declarat Laura Mărginean. „Transmitem un gând bun pentru absolvenţii noştri, care acum sunt la şcoală, dar şi cadrelor didactice care preiau aceşti copii foarte bine pregătiţi. Transmit, de asemenea, un gând bun colegelor mele, cadre didactice foarte bine pregătite. Dragostea pentru copii îmbinată cu pregătirea profesională e optimă pentru dezvoltarea personalităţii acestora”, a mai punctat coordonatoarea grădiniţei.

gradi 2

Activitate cu satisfacţii

Una din educatoarele de bază ale grădiniţei este Cristina Naşca, care a mărturisit că îşi fundamentează activitatea pe experienţa de 18 ani din învăţământ, şi mai ales pe dragostea pentru copii. „Dintotdeauna am ştiu că doresc să fiu cadru didactic. Eram la grădiniţă şi o admiram foarte mult pe educatoarea mea şi îmi spuneam că îmi doresc să ajung ca dânsa. Ca şi cadru didactic trebuie în primul rând să iubeşti copii, să poţi coborî la nivelul lor, să găseşte acele metode prin care poţi să obţii de la ei ceea ce doreşti tu, în modul lor. Cea mai mare satisfacţie o ai la sfârşitul unui ciclu de trei – patru ani, când vezi de unde ai pornit cu ei – erau micuţi, drăgălaşi, zglobii, plângeau după mama, şi ajung înainte de a merge la şcoală să recunoască litere, să facă diverse calcule matematice”, a afirmat Cristina Naşca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE