Cupa Romsilva, ediție jubiliară la Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Cupa Romsilva, ediție jubiliară la Târgu Mureș

ecgitatie

Iubitorii de cai și natură sunt așteptați la un important eveniment hipic, ce va avea loc în perioada 18-20 septembrie, pe strada Insulei nr.11. Clubul Hipic Romsilva organizează concursul de sărituri peste obstacole, Cupa Romsilva, ediție jubiliară, închinată celor 25 de ani de la înființare.

Organizatorii vor pregăti numeroase surprize publicului târgumureșean plimbări cu trăsura, prezentarea bazei hipice și a raselor de cai și multe altele pentru pasionații de echitație, un sport cu tradiție în România. Președintele juriului va fi maestrul emerit al sportului, Col. Anghel Donescu, singurul medaliat olimpic în cadrul sportului hipic românesc.

Premiile destinate concurenților vor depăși suma de 20.000 lei. Potrivit celor declarate de Mădălina Henteș, director de concurs, de-a lungul evenimentelor sportive târgumureșenii sunt așteptați să-și petreacă câteva zile cu familia la iarbă verde, departe de tumultul cotidian, la un grătar și un pahar cu bere „la botul calului”.

Vineri, 18 septembrie, de la ora 11.00 vor avea loc probele de dresaj, iar de la ora 15.00, probe de obstacole. Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 10.00, vor începe probele de obstacole, de la ora 16.00, prezentarea bazei hipice și a raselor de cai, iar de la ora 16.30, proba de derby.
Duminică, de la ora 10.00 se vor desfășura probele de obstacole, ce vor culmina cu o spectaculoasă probă de forță progresivă. Începând cu ora 13.00, de o activitate reconfortantă de relaxare vor avea parte cei care optează pentru plimbări cu trăsura, o evadare perfectă pentru a redescoperi și descoperi micile bucurii de zi cu zi ale vieții.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE