Manageri noi la Spitalul Județean și Spitalul din Târnăveni Sanatate
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 558 Vizualizări

Manageri noi la Spitalul Județean și Spitalul din Târnăveni

111Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, a numit, printr-o dispoziţie care a intrat în vigoare joi, 17 septembrie, manageri interimari la Spitalul Clinic Judeţean Mureş şi Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni. Astfel, la conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş a fost numit consilierul local Ştefan Dan Sîmpălean, în timp ce la Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni noul manager interimar este Ovidiu Butuc.

Concursuri fără câştigători

Cele două numiri au fost efectuate după ce la ambele unități spitalicești s-au organizat concursuri pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică. Potrivit site-ului Consiliului Județean Mureș, la concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Județean Mureş, dosarul candidatului Ovidiu Butuc a fost respins deoarece acesta nu respecta o condiţie din Regulamentul de concurs, şi anume să fie cadru universitar sau medic primar, iar în ceea ce privește concursul pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul din Târnăveni, fostul manager Mohamed Barmou a obținut un punctaj prea mic la proba scrisă. „Prin Dispoziție a președintelui Consiliului Județean Mureș au fost numiți managerii interimari pentru Spitalul Clinic Județean Mureș și Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni. Întrucât niciuna din funcțiile de manager ale celor două unități spitalicești aflate sub autoritatea Consiliului Județean Mureș nu s-au ocupat în urma derulării procedurilor de concurs, a fost necesară luarea unor măsuri care să asigure conducerea interimară, până la reluarea procedurilor și ocuparea prin concurs a funcțiilor de manager. Astfel, începând cu data de 17 septembrie 2015, domnul Ștefan Dan Sâmpălean a fost numit în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș. Cu aceeași dată, domnul Ovidiu Butuc a fost numit în funcția de manager al Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni. Ambele numiri au fost făcute până la revocarea unilaterală din funcție, dar pentru o perioadă care nu poate să depășească şase luni”, a precizat Ciprian Dobre.

Vineri, 18 septembrie, Mohamed Barmou le-a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături și l-au susținut. „Mulțumesc, astăzi, tuturor angajaților Spitalului Municipal Târnăveni pentru că mi-au fost aproape, pentru că m-au susținut, că împreună am reușit să fim o echipă. Le cer scuze celor pe care i-am dezamăgit, le mulțumesc celor care mi-au fost și îmi vor rămâne cu siguranță prieteni”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, fostul manager al Spitalului din Târnăveni.

Vom reveni, cu declaraţii ale celor doi manageri noi, în ediţiile viitoare ale cotidianului Zi de Zi.

Teodora MÎNDRU & Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Articole de interes daar care nu „primesc” comentarii decat pozitive ? Avem un noua Steaua Rosie ? Ne-am intors in comunism si nu stim ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE