Implică-te și tu în siguranța copilului tău! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Implică-te și tu în siguranța copilului tău!

politie

Luni, 28 septembrie în ziua dedicată siguranţei copiilor, la ora 12,30, va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cu sediul pe strada Borsos Tamas, o întâlnire specială a Echipei de lucru intersectoriale pentru prevenirea abuzurilor asupra copiilor. În acest sens, organizatorii adresează rugămintea profesorilor din ciclul primar de a selecta un grup de 4 elevi care să participe, însoţiţi de un adult, la întâlnirea cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în protecţia copilului. În prealabil, copiii participanţi, consultându-se cu colegii sau copii din alte clase, vor pregăti o listă a principalelor probleme cu care se confruntă copiii din şcoala lor, din jurul lor. Fiecare „delegaţie” va transmite mesajul şcolii respective.

”Lansez o invitație mureșenilor, celor care vor să se implice, să ne  adreseze un gând, probleme cu care se confruntă, o poză, obiecte simbolice create pe această temă, pe pagina noastră de facebook, Siguranța Mureșenilor. Vreau să demonstrăm că suntem o comunitate unită și receptivă, că există solidaritate umană și interes comun, copiii să primească informații valoroase, coerente, adaptate realităților societății și intereselor lor” a declarat comisar de poliţie Gabriela Pîncă – Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Evenimentul este înscris în seria de activități ce se derulează în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, în cea de a X a ediţie a manifestării „Săptămâna prevenirii criminalităţii”,organizată la nivel naţional de Poliția Română, al cărei scop este transmiterea către populaţie a unor mesaje anti-victimale şi anti-infracţionale, dar mai ales sublinierea importanţei activităţii preventive a Poliţiei şi totodată a parteneriatului cu alte autorităţi, instituţii, ONG-uri şi mai ales cu cetăţenii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE