Home / Sanatate / Noutățile imagisticii dentare moderne, prezentate la Târgu-Mureș

Noutățile imagisticii dentare moderne, prezentate la Târgu-Mureș

cristian popMedicii dentiști și studenții de la Facultatea de Medicină Dentară sunt invitați să participe la un maraton științific pe vaste domenii ale medicinei și imagisticii dentare moderne, un eveniment ce va avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 9.00, la hotelul Privo din Târgu-Mureș.

Seminarul Digiray Dentistry 2015, organizat de laboratorul de imagistică dentară Digiray Târgu-Mureș, îi va aduce laolaltă pe dr. Șerban Colibășanu, dr. Mihai Rusu, dr. Cristian Pop, teh. Cristian Butnărașu, ing. Lorand Imreh și Alexandru Bolovanu, care vor susține o serie de prezentări.
„Pentru că numai dacă investim mereu în noi și ieșim din zona de confort putem crește nivelul calității în practica noastră de zi cu zi, noi, cei din echipa Digiray Târgu-Mureș vă invităm să luați parte gratuit la seminarul nostru de stomatologie și imagistică dentară modernă. Așa că, dacă și dumneavoastră vreți să luați parte gratuit la un eveniment de vârf în orașul nostru, sunteți așteptați să confirmați prezența la numărul de telefon sau adresa de e-mail de mai jos. Pe lângă prezentările de mai jos o să avem și câteva surprize pentru dumneavoastră. Confirmarea prezenței se va face până în data de 25 septembrie, la numărul de telefon: 0365-730.787 sau la adresa de e-mail: tgmures@digiray.ro”, au transmis reprezentanții Digiray Târgu-Mureș.

seminarCine sunt vorbitorii
Dr. Şerban Colibăşanu este medic specialist endodont ce își desfășoară activitatea atât în clinica privată din Timișoara, cât și în cadrul unei clinici din Rotterdam, Olanda, unde este specializat în microchirurgie endodontică. Dr. Mihai Rusu, ce va prezenta aspecte imagistice in chirurgia orală şi maxilo facială, este medic primar chirurgie orală și maxilo – facială, interesat în reabilitare funcțional – estetică în patologia OMF și reconstrucția osoasă pre-implantară. Obiectivul său profesional este tratamentul integrat interdisciplinar în reabilitările orale complexe. Dr. Cristian Pop este medic stomatolog, cofondator al clinicilor Novodent din Zalău și Cluj-Napoca și al laboratoarelor de imagistică DigiRay. Despre chirurgia ghidată va vorbi Cristian Butnăraşu, tehnician dentar care se focusează pe soluții tehnice digitale, iar despre
stomatologia digitală online prin Droot va vorbi Lorand Imre, pasionat de dezvoltarea unor soluții de management online în medicină. Alexandru Bolnavu are o experiență în imagistica dentară de peste cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ÎNGRIJORĂTOR! Sutele de cazuri noi de COVID-19 persistă în Mureș!

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 20 noiembrie, prin intermediul unui buletin …