Share

Home / Administratie / Proiectul podului din Aleea, din nou la vot

Proiectul podului din Aleea, din nou la vot

 

????????????????????????????????????
Aleșii târgumureșeni vor vota, din nou, proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici ai investiției „Pod peste râul Mureş – zona Aleea Carpaţi”, deoarece în ședința ordinară trecută au aprobat în loc de scenariul I, care a primit punctajul mai bun, pe cel de-al doilea. Podul ar urma să fie realizat în 24 de luni, iar investiția este estimată la 8,646 de milioane de euro. Podul din scenariul I are șapte deschideri față de doar patru în cel de-al doilea. În plus, prima variantă are acordul de mediu pe când cea de-a doua – nu. Investiția ar umra să fie realizată din fonduri UE nerambursabile, bugetul statului etc., iar prin acest proiect va fi reabilitată și strada Mureșului, stradă ce aparține de cartierul Unirii și este paralelă cu albia râului. Imediat ce proiectul va fi votat, hotărârea adoptată în ședința din 25 august a.c. va fi anulată. (L.V.)

Share

0 comentarii

  1. Bine zici Gyuszi !

  2. Conducerea orasului ori este incompetent ori rauvoitor.
    De 13 ani nu a realizat nici un proiect de lunga durata cum ar fi construirea unui drum ocolitor in jurul orasului pentru a nu inpovarii populatia cu plata fara sfirsit pentru reparatiile drumurilor distruse de circulatia auto si pentru a nu a inbolnavii populatia cu gazele de esapament emise. Construirea podului peste Mures are menirea tocmai pentru a polua si mai tare orasul sufocat de gazele de esapament deorece treptat nu va mai fi nevoie de centura ocolitoare.Marea parte a populatiei orasului fiind analfabet in problemele de mediu poate fi prostit la infinit cu demagogii ca fluidizarea circulatiei,defrisarea padurii pentru infiintarea unei noi strazi,taierea copacilor de pe marginile drumurilor deoarece sunt periculosi, construirea podului peste Mures etc.Circulatia inferna toaca bani, deoarece drumurile se fac praf repede,defrisarea padurii si taierea copacilor sanatosi inbolnaveste populatia.Singurii castigatori sunt oamenii de afaceri si conducerea orasului care au interese in constructii , reparatii drumuri, prelucrarea lemnului, plantare copaci si panselute etc.
    Intrebarea este:De unde are populatia bani sa finanteze la nesfirsit erorile administrative?

  3. Nu inteleg cum poti avea doua proiecte atunci cand unul nu e fezabil ? Apoi la ce amintiri au consilierii cu DNA-ul nu ma mira sa voteze tot ceea ce NU se poate realiza 🙂 ;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

DJST Mureș angajează administrator

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant …

Share
Share