Primăria Târgu-Mureş, credit de 39 milioane lei de la BCR. Vezi la ce vor fi folosiţi banii! Administratie
  • alex.toth
  • 3 comentarii
  • 170 Vizualizări

Primăria Târgu-Mureş, credit de 39 milioane lei de la BCR. Vezi la ce vor fi folosiţi banii!

111Primăria municipiului Târgu-Mureş va contracta un credit în valoare de maxim 39 milioane lei, în vederea finanţării obiectivelor de investiţii de interes local, informează www.licitatiapublica.ro. Conform sursei citate, licitaţia pentru furnizarea serviciilor bancare a fost câştigată de Banca Comercială Română SA Bucureşti, iar valoarea contractului este de 10,9 milioane lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, banii vor avea ca destinaţie „finanţarea investiţiilor de interes public local care beneficiază de finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 408/2014, cu modificările și completările ulterioare”, iar durata creditului va fi de minim 10 ani și maxim 15 ani, de la data intrării în vigoare a contractului. În ceea ce priveşte perioada de rambursare, aceasta va fi de „minim 96 de luni și maxim 156 de luni, calculate din ziua imediat următoare expirării perioadei de graţie”, ratele vor fi achitate în data de 15 a lunilor aprilie şi octombrie ale fiecărui an, iar ratele 1 și 2 „vor reprezenta jumătate din valoarea oricărei rate următoare”.

112

Lista obiectivelor de investiții a fost aprobată în data de 18 decembrie 2014, într-o şedinţă a Consiliului Local Târgu-Mureş şi conţine patru proiecte, după cum urmează: 22.800.000 lei pentru „Creare stradă de legătură între strada Livezeni şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş”, 7.500.000 lei pentru „Modernizare şi reamenajare spaţii publice de agrement „Platoul Corneşti” din Târgu-Mureş, 6.100.000 lei pentru „Reabilitare termică a 26 blocuri de locuinţe în Târgu-Mureş – Lot II” şi 2.600.000 lei pentru „Reabilitare termică a 10 blocuri de locuinţe în Târgu-Mureş – Lot I”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi în țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

    Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

    Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  • 1.Strada asta de legatura Livezeni-Spitalul Jud. de Urgenta e facuta de Ceausescu.Ea trebuie doar reabilitata.
    2.Platoul Cornesti nu poate fi facut fara imprumuturi?Ce beneficii aduce Padurea aia orasului,de se baga atatia bani in ea.STOP,ajunge.Numai pe timpul UDREI se faceau parcuri in PADURI si terenuri de fotbal in sate cu mosi si babe,ba chias si inclinate..sa se rostogoleasca mingea.
    3.Reabilitarea blocurilor nu pot fi facute cu fonduri Europene,fondurile Asociatiilor de Proprietari si Cota primariei fara a mai baga mana la imprumuturi pe la Banci.
    4.Podul ala al Minciunilor peste MURES,IN CE CINCINAL este preconizat sa se faca???
    5.Mai scoate Florea calea ferata afara din Oras???Parca era vorba de o SUSEA de Fuga,Rapida???
    6Cand era PDL-ul la butoane,orasului i s-a cedat STADIONUL MUNICIPAL.pLANGEAU SUGACII DE pdl-ISTI CA nu pot misca nimic.Au trecut cam 4-5 ani si inca nu duduie bulldozerele prin zona respectiva??!!
    7.Cazarma de la Podul Mures,vad ca a-ti transformat-o in PIATA DE VECHITURI,parca intelegerea a fost ALTA…SPURCACIUNILOR PDL-iste???
    8.Aerodromul de pe LIBERTATII parca v-a fost cedat,sa construiti IBM ,DAR SA-L RELOCATI UNDEVA PE LA UNGHENI din fondurile Primariei.???
    9.A-ti reusit sa indepartati suporterii de echipa de fotbal,findca capatanile voastre proaste de PDL-isti nu au fost in stare sa scoata o HCL viabila .Conturile echipei au fost blocate iar cateva persoane din anturajul ASA au dosare Penala pe aceasta speta.
    10.Nocturnele Stadionului si terenurilor nu sunt platite in totalitate si vor fi scoase la licitatie de ANAF.Jucatorii echipei de fotbal fosti si actuali nu au fost platiti.Si voua v-a arde de glume cu imprumuturi si vrajeli cu strazi de legatura facute de Comunisti.In mai-iunie 2016,sa parasiti orasul stimati PDL-isti,daca pana atuncea nu ve-ti fi dusi cu autocarul in beciurile chesturii de catre DNA.Orasul asta nu mai are nevoie de mincinosi,tradatori si nici de noii PNL-isti,CU TOT CU Florea,Maior,Dobre si altii.Gata,vremea voastra a trecut.Mai usor cu ciordeala in aceste clipe,toate sistemele SNAP sunt cu ochiul si timpanul pe voi.Opriti-va de a mai indatora orasul.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE