Sâmbătă, returul „optimilor” Cupei României la baschet BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Sâmbătă, returul „optimilor” Cupei României la baschet

IMG_7954Echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș va susține sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu, partida retur din „optimile” Cupei României cu CSU Atlassib Sibiu. În primul joc, disputat marți seara la Sibiu, „tigrii” au câștigat cu 82-73, dar se anunță un meci retur greu, deși victoria din deplasare le-a asigurat practic prezența în „sferturi”, unde merg cele 6 învingătoare și două dintre cele învinse, unde o victorie poate conta enorm. Calificarea în Final Four ar însemna deja primul obiectiv atins al noului sezon.
Conducerea, împreună cu echipa consideră startul foarte bun, dar au rămas concentrați pentru retur și sunt conștienți de dificultatea acestui joc. „Am început cu dreptul sezonul competițional și sperăm ca echipa să confirme, să mențină același ritm și tendința ascendentă manifestată”, a spus înaintea meciului retur vicepreşedintele clubului BC Mureş, Béres Loránt.

Optimism și concentrare în tabăra mureșeană
Antrenorul Audrius Prakuraitis își pune la rândul său mari speranțe în noul sezon, pe care îl consideră unul foarte echilibrat. „Suntem cu toții mulțumiți de jocul prestat în primul meci oficial și de rezultat. Lucrul cel mai îmbucurător este că fiecare jucător și echipa în ansamblu au manifestat o creștere de la meci la meci. Acest lucru ne-a permis să controlăm jocul și să ne impunem fără prea mari emoții. Acum, cel mai important lucru este să continuăm pe aceeași linie. Știm că ne așteaptă un sezon greu, unul în care nu mai există nicio favorită certă. Toate echipele s-au întărit și se întrevede un campionat foarte echilibrat. Schimbarea adusă pentru noul sezon în privința obligativității prezenței unui jucător român în teren nu cred să ne afecteze, avem jucători autohtoni buni și speră ca și Lazar să fie cât mai curând apt de joc”, a declarat tehnicianul lituanian.
Unul dintre cei mai în formă jucători pare a fi Goran Gajovic, cel mai prolific jucător al mureșenilor în prima manșă, cu 19 puncte și 8 recuperări. „Am reușit un meci bun la Sibiu, dar trebuie să fim atenți, deoarece este o echipă puternică și știm că vom avea un joc dificil în retur. Sperăm însă să câștigăm și sâmbătă, să ajungem în „sferturi”. Am muncit mult în pregătiri și trebuie să ne concentrăm pentru un start bun și în noul campionat”, promite Goran.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE