Misiune grea pentru campionii la futsal Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

Misiune grea pentru campionii la futsal

futsalÎn Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, miercuri încep partidele din Grupa III de calificare a competiției de fotbal în sală UEFA Futsal Cup. Cele trei etape se dispută în perioada 30 septembrie – 3 octombrie, mai exact, în zilele de miercuri, joi și sâmbătă. Astfel, competiția regină la fotbalul în sală a Europei revine după un an de pauză la Târgu-Mureș. Grupa aduce în fața campioanei României adversari dintre cei mai puternici: campioana Italiei, a Ucrainei și a Germaniei. Partidele celor trei etape se dispută de la orele 17.00 și 19.30, mureșenii urmând să joace în fiecare din cele trei zile în a doua întâlnire, pe rând cu ASD Pescara (Italia), Panthers Hamburg (Gemania) și Lokomotiv Kharkov (Ucraina).

Cine sunt adversarele mureșenilor?

Iată o scurtă prezentare a adversarelor echipei mureșene: cea din prima etapă este cu siguranță cea mai puternică echipă a grupei de la Târgu-Mureș. Campioana Italiei în exercițiu a câștigat titlul în vară în fața celor de Kaos Bologna și este o echipă multi-națională, cu jucători în reprezentativele Italiei, Argentinei și Paraguay-ului, sau brazilieni naturalizați. Ercolessi, Leggiero, Canal și Calderolli sunt componenți de bază în naționala Italiei, Lara este jucător argentinian naturalizat, Nicolodi, Grello, Capuoto și Leandro Pereira sunt brazilieni, la fel naturalizați. Cuzzolino și Rescia sunt componenți ai naționalei Argentinei, iar Salas în cea a vecinilor din Paraguay. Să nu-l uităm pe Rogerio da Silva, brazilian, deocamdată. Cu toate acestea, Pescara a fost nevoită, datorită coeficientului scăzut, să joace încă din turul preliminar al competiției. O grupă mai mult decât facilă, în Andorra, cu trei victorii categorice, fără gol primit: 9-0 cu St. Andrews (Malta), 3-0 cu Gentofte (Danemarca) și 6-0 cu Encamp (Andorra).
Campioana Germaniei este echipa cea mai puțin cunoscută, reprezentanta unui campionat nu foarte puternic. S-a calificat în Main Round, după ce a câștigat grupa preliminară din Islanda, tot cu 3 victorii, cu echipe din Luxemburg, Albania și Islanda.
Lotul este compus în mare parte din jucători de origine turcă și cu doar 3 jucători dintre cei care au evoluat în turul preliminar cu rezonanțe nemțești.
Echipa din Kharkov este o mai veche cunoștință a celor de la City’us. Cele două formații s-au întâlnit în 2013, în grupa de Elite Round, din Cehia, la Pardubice, unde ucrainienii s-au impus cu 3-0.
9 dintre jucători au evoluat pentru naționala Ucrainei în ultima grupă de calificare pentru Euro 2017: Ivanyak, Lytvynenko, Bondar, Ovsyannikov, D. Sorokin, O. Sorokin, Zhurba, Shoturma și Rogachov. Este o echipă masivă, bine organizată, foarte greu de depășit.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE