Home / Sport / Succes popicarelor la Cupa Mondială!

Succes popicarelor la Cupa Mondială!

Distribuie

popiceÎn localitatea Backa Topola din Serbia, astăzi, miercuri, 30 septembrie, debutează Cupa Mondială la popice. Echipa feminină Electromureș Romgaz Târgu-Mureș va intra cu trei jucătoare în competiție, urmând ca joi să evolueze celelalte trei desemnate de antrenorul Orosz István.
Lotul a făcut luni deplasarea spre Serbia cu un număr de opt jucătoare: Doina Baciu, Duka Tilda, Gyéresi Anna, Alina Suciu, Alexandra Bornert, Mirabela Preda, Adela Iulia Ban și Bianca Bărdiță. Din delagația condusă de vicepreședinta clubului mureșean, Matilda Antal, mai face parte Seres Jozsef, în calitate de instructor sportiv. La competiție participă alte zece formații campioane, majoritatea cu loturi care coincid în mare măsură cu cele ale reprezentativelor țărilor de unde provin. După ce în primele două zile vor evolua cele câte șase jucătoare a fiecărei echipe, în urma cumulării rezultatelor se va alcătui clasamentul pe echipe, urmând ca primele patru să continuie întrecerea pentru podium. Cel mai valoros rezultat pe echipe va avea avantajul de a înfrunta în semifinală ocupanta locului 4, iar pentru al doilea loc în finală vor juca echipele clasate pe locurile 2-3.

Optimism și dorință în tabăra mureșeană

Înaintea plecării spre Serbia, echipa mureșeană a susținut câteva jocuri de pregătire, printre adversare numărându-se campioana băieților, CFR Cluj. O ultimă verificare înaintea plecării la Cupa Mondială au avut-o la sfârșitul săptămânii, în compania formației masculine a clubului, medaliată cu bronz la ultima ediție a campionatului.
Câteva dintre componentele echipei campioane au reușit rezultate dătătoare de speranțe, reușind performanțe care ar putea duce echipa mureșeană în lupta pentru medalii. „Ne bucurăm că am reușit, după o absență de doi ani să facem din nou parte din elita mondială. Suntem conștienți că va fi o întrecere dificilă, cu cele mai valoroase formații, dar pornim cu un obiectiv îndrăzneț, calificarea în primul rând în primele patru și, de ce nu, o clasare pe podium. Pentru aceasta, avem nevoie de rezultate valoroase, o medie de 570 de popice doborâte, un total de 3.400 pe echipă. Echipa este însă în formă, dornică de a realiza o nouă performanță, iar rezultatele obținute în ultimele meciuri ne fac încrezători că putem veni cu o medalie”, a declarat înaintea plecării antrenorul mureșencelor.
La ultimul amical, Duka și Gyéresi au reușit rezultate apropiate de granița celor 600 de popice doborâte.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.