Home / Cultură / Double Bind se joacă la Gheorgheni, Sibiu și Odorheiu Secuiesc

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Double Bind se joacă la Gheorgheni, Sibiu și Odorheiu Secuiesc

IMG_5708 (3)Spectacolul DOUBLE BIND al Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș participă în această perioadă la trei festivaluri importante.  Este vorba de Colocviul Teatrelor Minorităţilor Naţionale din Gheorgheni, ASTRA FILM FESTIVAL Sibiu și „draMA – festival de teatru contemporan” din Odorheiu Secuiesc. Astfel, vineri 2 octombrie 2015, de la ora 17:00, în Sala Studio din Gheorgheni, actorii Teatrului Naţional Târgu-Mureş vor susține prima reprezentație stagională cu DOUBLE BIND. În premieră, Astra Film Festival Sibiu se va deschide în 2015 nu cu un film, ci cu spectacolul de teatru documentar Double Bind al Teatrului Național Târgu Mureș, programat luni – 5 octombrie, de la ora 18:00 la Sala Thalia.

IMG_5858Periplul spectacolului DOUBLE BIND continuă la „draMA – festival de teatru contemporan” din Odorheiu Secuiesc, care va avea loc în perioada 4-9 octombrie 2015 şi este organizat de Teatrul Tomcsa Sándor în colaborare cu FundaŃia Pro Theatrum. DOUBLE BIND va fi jucat la Odorheiu Secuiesc în data de 06 octombrie de la ora 17:00 în studioul Teatrului Tomcsa.  DOUBLE BIND este un spectacol de Alina Nelega şi Kincses Réka. Distribuţia: Monica Ristea, Berekméri Katalin, Elena Purea, Pál Emőke, Laura Mihalache, Csíki Szabolcs, Andrei Alexandru Chiran, Barabási Tivadar, Claudiu Banciu, Bartha László Zsolt, Cristian Iorga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consiliul Director UAP, solidar cu artiștii plastici mureșeni

În sprijinul Filialei  Mureș a Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România în ce privește problema …