FOTO: Crosul Companiilor, dominat de Unicredit Bank şi Azomureş Sport
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

FOTO: Crosul Companiilor, dominat de Unicredit Bank şi Azomureş

1A114 alergători de la aproape 40 de companii şi firme au lăsat ţinuta de business acasă şi s-au echipat sport pentru a lua la cea de-a doua ediţie a Crosului Companiilor, eveniment organizat duminică, 27 septembrie, în centrul municipiului Târgu-Mureş, cu scopul de a promova un stil de viaţă sănătos prin practicarea alergării.

După aproximativ 6 kilometri parcurşi în jurul Pieţei Trandafirilor, cei mai buni participanţi au fost răsplătiţi cu diplome şi cupe, deşi după spusele MC-ului evenimentului, Ioan Chiorean, toţi participanţii au fost, de fapt, învingători, pentru menţinerea tonusului fizic şi psihic şi mai ales pentru promovarea spiritului de echipă şi de fair play.

24 de alergători în echipa Unicredit Bank

De asemenea, organizatorii au premiat şi interesul arătat pentru competiţie, topul companiilor în funcţie de numărul de participanţi fiind următorul: locul 1 – Unicredit Bank (24 de alergători), locul 2 – Azomureş (19 alergători) şi locul 3 – CIE Matricon (17 alergători). „Noi suntem o echipă care la fel ca mulţi alţii din banking trebuie să stăm la serviciu nouă ore. Şi atunci am hotărât să ne schimbăm într-un fel stilul de viaţă şi să începem să ne mişcăm şi să fim mai sănătoşi. Am constatat că alergând suntem nu numai mai sănătoşi, ci şi mai bine dispuşi şi mai eficienţi. Echipa din Târgu-Mureş se pare că e cea mai unită echipă din bancă din punctul acesta de vedere”, a spus Silvia Pop, componentă a echipei Unicredit Bank. „Ca şi echipă, suntem toţi oameni foarte frumoşi, ne simţim foarte bine împreună şi Crosul Companiilor e o ocazie în plus pentru noi ca să fim împreună, să ne simţim bine. Alergatul a devenit o parte din noi, un mod de viaţă, şi atunci dacă nu alergăm ne simţim prost. Alergatul face parte din viaţa noastră de zi cu zi”, a completat Laura Cioca, tot din echipa Unicredit Bank.

Azomureş, locul 1 în topul trofeelor

Cele mai multe trofee, 5 din totalul de 18 puse în joc, au fost adjudecate de echipele care au reprezentat combinatul Târgu-Mureş. „Azomureş are o tradiţie în competiţii sportive dacă e să ne amintim de echipele pe care le-a susţinut de-a lungul timpului. Susţinem şi acum mişcarea sportivă şi am făcut un apel către colegi şi iată că ne-am strâns nu foarte mulţi – poate la ediţia viitoare vom fi ceva mai mulţi pentru că avem de unde alege, suntem o companie mare, cu mulţi angajaţi. Important e să avem şi astfel de acţiuni, pe lângă cele obişnuite, de serviciu. Astfel se încheagă prietenii, iar apoi munca din birouri sau din secţii va fi cu siguranţă mai interesantă”, a declarat Ovidiu Maior, purtătorul de cuvânt al combinatului Azomureş.

1B

Câştigătorii competiţiei

Individual feminin

Locul 1 – Imre Andrea (Gold Gym)

Locul 2 – Sandor Monica Crina (Happy Dent Clinic Junior)

Locul 3 – Mihaela Feurdean (CEC Bank)

 

Individual masculin

Locul 1 – Viorel Tams (Freesport)

Locul 2 – Bogdan Moldovan (SDL)

Locul 3 – Sandor Ovidiu (Rovere)

 

Echipe mixt

Locul 1 – Kalenji Runners (Decathlon)

Locul 2 – Catch Me If You Can (Tjobs)

Locul 3 – Azo-Mixt (Azomureş)

 

Echipe feminin

Locul 1 – Unicredit Bank 1 (Unicredit Bank)

Locul 2 – NovoRun (Novochem România)

Locul 3 – Azo- Girls (Azomureş)

 

Echipe masculin

Locul 1 – Azo-Boys (Azomureş)

Locul 2 – Azo (Azomureş)

Locul 3 – Ăia de la Cluj (Pitech Plus)

[zizigallery id=1786]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE