Home / Social / Însoriții învață ”ABC –ul vieții”

Însoriții învață ”ABC –ul vieții”

Distribuie

raza de soare

Asociația ”Raza de Soare” din Iernut a ajuns  la jumătatea proiectului „Învăț ABC-ul vieții”,  în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, Consiliul Local Iernut și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. Programul activităților a demarat începând cu data de 1 iunie 2015, cu termen final 31 decembrie 2015 și se desfășoară în Centrul de Zi al Asociației „Raza de Soare”, unde echipa proiectului este alături de beneficiari pentru susținerea acestora.

” Scopul proiectului este acela de a ameliora starea de sănătate fizică, psihică și emoționala precum și incluziunea socială a grupului țintă, beneficiarii Centrului de Zi pentru Adulți cu dizabilități” a declarat Maria Anton, președinte Asociația ”Raza de Soare”. Obiectivul general este derularea în condiții optime a activității de recuperare prin asigurarea resurselor financiare necesare pentru dezvoltarea motricității globale și a motricității fine, ședințe de kinetoterapie, jocuri de mișcare, ergoterapie, dezvoltarea  deprinderilor de viață zilnică a beneficiarilor, atelier de lucru-DDVI, activități ludice, atelier de creație, activități pe teme sociale și activități de recreere și socializare. Beneficiarii vor avea parte de educație despre nutriție sănătoasă, asigurarea sustenabilității Asociației, managament integrat și strângere de fonduri și promovare.

Asociaţia “Raza de soare” Iernut este un ONG înfiinţat în anul 2000 pentru a veni în sprijinul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din oraşul Iernut şi împrejurimi, sprijin pe care lam oferit neîntrerupt până în prezent. Serviciile oferite de organizaţie sunt acreditate conform standardelor în vigoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.