Share

Home / Social / La mulți ani, dragi vârstnici! Avem nevoie de povățuirile dumneavoastră!

La mulți ani, dragi vârstnici! Avem nevoie de povățuirile dumneavoastră!

111De fiecare dată când vorbim despre „bătrânii noștri”, vorbim de fapt despre înțelepciune, experiență de viață și contribuția lor la dezvoltarea comunității din care fac parte.

În 2015, Organizația Națiunilor Unite a pus Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice – 1 octombrie – sub semnul durabilității și incluziunii vârstnicilor în mediul urban. Susținerea și reintroducerea lor în viața socială activă este, de fapt, unul dintre cele mai bune exemple de recunoștință și ajutor pe care le putem manifesta față de cei cărora le datorăm prezentul.

Datoria noastră este să le oferim o viață liniştită, lipsită de griji, să-i ascultăm și, cu timpul, prin învățămintele lor, să devenim noi înșine părinți și bunici ascultați și prețuiți.

Dragii noștri, de ziua dedicată dumneavoastră, vă doresc multă sănătate, liniște și putere să ne fiți alături cât mai mult, pentru că avem nevoie de POVĂȚUIRILE voastre! Vă mulțumim!

 

Cu respect și recunoștință

Președintele Consiliului Județean Mureș

Ciprian Dobre

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curs de igienă

Metropolitan Beauty Academy organizează luni, 22 iulie, între orele 15.00 și 19.00 un curs de …

Share
Share