Home / Administratie / Bilanţ pozitiv pentru Prefectura Mureş

Bilanţ pozitiv pentru Prefectura Mureş

111Prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, a făcut miercuri, 30 septembrie, cu ocazia şedinţei Colegiului Prefectural Mureş, o informare privind stadiul de implementare la sfârşitul semestrului I 2015 a Planului de acţiuni pe anul 2015 pentru aplicare în judeţul Mureş a programului de guvernare 2013-2016. „Planul de acţiuni pe anul 2015 a fost structurat în 23 capitole cuprinzând 103 obiective, 47 direcţii de acţiune, 8 politici publice şi 839 acţiuni. Din totalul de 839 acţiuni propuse, la data de 30 iunie 2015, un număr de 819 acţiuni au fost realizate, 9 nerealizate şi 11 parţial realizate”, a precizat prefectul Lucian Goga.

0 comentarii

  1. Daca au fost 103 obiective in 47 de directii , atunci energiile s-au risipit pe drum.As fi curios ca acest plan de actiune sa fie facut public(asa esre legal)si sa vedem “pe viu ” ce s-a realizat ,din punct de vedere al guvernarii in judetul Mures.Cred ca ff putin , ca sa nu spun nimic.Doar sintem fiinte vii si rationale.Vedem si gindim.Numai unii ne cred PROSTI.

  2. In afara de hartuirea limbii maghiare si a drapelului secuiesc nu vad nici o alta realizare.Centura orasului nu este, depozit de gunoi nu este,adevarate parcari nu sunt,reabilitarile termice se fac agresiv cu supraetajari,circulatia sufoca orasul si imbolnaveste oamenii, zonele verzi dispar,Energomurul a fost exterminat,microcentralele fac ravagii in caile respiratorii ale oamenilor,circulatia in comun este deplorabila,lucrarile de reabilitare ale strazilor sunt mizerabile,padurile sunt rase(dar nu de grofi),cad tencuielile de pe cladiri,cad gardurile de beton construite acum o suta de ani,numarul populatiei scade,puterea de cumparare scade etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

25.000 de lei pentru 12 tone de balastru fără documente de însoțire

Polițiștii din Mureș, în baza unei acțiuni coordonate de Direcția de Investigare a Criminalității Economice, …