Cum își petrec timpul liber studenții de la Inginerie Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Cum își petrec timpul liber studenții de la Inginerie

5Studenții specializării Inginerie Industrială și Management din cadrul Facultății de Inginerie au, de aproximativ doi ani, o nouă oportunitate de dezvoltare și socializare prin intermediul organizației ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management). Organizația le oferă viitorilor ingineri posibilitatea de a stabili relaţii cu studenţii de la Inginerie Economică şi Management din întreaga Europă, dar și de a se dezvolta din punct de vedere personal și profesional.

Alexandra Linca, studentă în anul III la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Petru Maior” și membră în organizaţia ESTIEM, le-a prezentat bobocilor și studenților, luni, 5 octombrie, în cadrul festivității de deschidere a noului an universitar, organizația și i-a îndemnat să facă parte din ea, deoarece vor avea de câștigat pe mai multe planuri. Studenta i-a asigurat pe colegii mai mici că își pot dezvolta, printre altele, abilități cum ar fi: vorbitul în public și munca în echipă. „Organizația ESTIEM este o organizație pentru studenții de la specializarea Inginerie Industrială și Management și care asigură conexiunea dintre viitorii ingineri ai Europei. În prezent, există 79 de cluburi locale în Europa. Grupul nostru din Târgu-Mureș își propune să adune cei mai valoroși studenți dornici de se implica în activități locale, naționale și internaționale și astfel să devină competitivi pe piața muncii. Până în prezent, noi am reușit să organizăm patru evenimente: două la nivel local și două la nivel internațional și am participat la patru evenimente. Pe plan local, ne propunem să dezvoltăm capacitățile studenților, cum ar fi vorbitul în public și munca în echipă, dar și să dezvoltăm relația dintre profesori, studenți și specialiști din inginerie. Pe plan internațional, ne propunem să facem schimburi de experiență cu studenții din Europa, să cunoaștem alte culturi și sisteme de învățământ”, a precizat studenta Alexandra Linca.

Tânara a reprezentat grupul local din Târgu-Mureș în Letonia, acolo unde a dobândit noi cunoștințe, a legat prietenii și s-a distrat, afirmând că a avut parte de o experiență unică. „Prin intermediul acestei organizații, eu am avut deosebita plăcere de a reprezenta grupul local ESTIEM Mureș în Letonia și am avut parte de o experiență unică. Am dobândit noi cunoștințe și am avut parte și de distracție. Cei interesați sunt așteptați să se înscrie în organizație”, a spus Alexandra Linca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE