Licitaţie pentru autobuze noi, Euro 6 Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 477 Vizualizări

Licitaţie pentru autobuze noi, Euro 6

111Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o licitaţie estimată la valoarea de 12.096.774 lei, fără TVA, pentru achiziţia de autobuze noi destinate transportului public în comun în municipiul Târgu-Mureş, informează www.licitatiapublica.ro.

Minim 4 autobuze, maxim 20

Conform aceleiaşi surse, se estimează o cantitate minimă de 4 autobuze şi una maximă de 20 de autobuze ale acordului cadru şi o cantitate minimă de 4 autobuze şi una maximă de 12 autobuze în cazul unui acord subsecvent, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 noiembrie 2015, ora 16.00. „Intermediar, orice variantă între subsecvent minim şi subsecvent maxim, iar calendarul estimativ de atribuire al contractelor subsecvente este: un contract subsecvent pentru anul 2015, două contracte subsecvent pentru anul 2016, un contract subsecvent pentru anul 2017. Valoarea minimă a unui contract subsecvent va fi 2.419.354,84 lei, fără TVA, şi valoarea maximă a unui contract subsecvent va fi 7.258.064,52, fără TVA”, se precizează pe portalul www.licitatiapublica.ro.

Autobuze noi, cu trei uşi

În ceea ce priveşte caracteristicele autobuzelor care vor fi achiziţionate, acestea sunt reglementate în caietul de sarcini al licitaţiei. „Prezentul caiet de sarcini se referă la achiziţia de autobuze noi, nearticulate, Euro 6, cu trei uşi, cu podea joasă – complet coborâtă sau semicoborâtă, destinate transportului urban de călători, dotate cu facilităţi, amenajări specifice pentru una din uşile de acces, pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă, în limita a 20 de bucăţi. În cazul în care ofertantul, prin oferta financiară depusă nu poate asigura livrarea a cel puţin 20 de bucăţi, oferta nu este eligibilă”, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE