Home / Sanatate / Ce evenimente au loc, luna aceasta, la UMF Târgu-Mureș

Ce evenimente au loc, luna aceasta, la UMF Târgu-Mureș

umfRectorul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, a anunțat că în această lună au loc, la UMF Târgu-Mureș, două evenimente importante: târgul de carte Bookfest și o colecție fotografică extrem de valoroasă, care prezintă Universitatea de acum 40, 50, 60 și 70 de ani.

„În luna octombrie, avem două evenimente importante la UMF Târgu-Mureș. Unul dintre ele este târgul de carte medicală Bookfest, care se va întâmplă la UMF în ultima săptămână din a lunii octombrie, în care vor fi promovate cărțile medicale ale medicilor care lucrează în Universitate. Vor exista cel puțin patru lansări de carte, unele dintre cărți fiind chiar incitante, deci nu sunt neapărat cărți medicale, ci cărți cu adresabilitate mai largă, dar care sunt scrise de către medici. Un eveniment pe care îl prețuiesc foarte mult și care este de suflet pentru mine este o expoziție inedită de fotografie, UMF Târgu-Mureș: trecut și prezent. E o expoziție foarte rară, iar fotografiile de colecție le-am identificat în diverse părți ale țării. Ele vor fi prelucrate cu mijloacele moderne pe care le avem la dispoziție și prin intermediul acestora veți vedea cum arăta UMF Târgu-Mureș în urmă cu 40, 50, 60 și 70 de ani”, a precizat prof. dr. Leonard Azamfirei.

Foto: Facebook UMF Târgu-Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Peste 6.000 de cazuri noi de COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore!

Un număr de 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate …