Mesagerii Fundației Principesa Margareta, la Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Mesagerii Fundației Principesa Margareta, la Târgu Mureș

margareta

În cursul zilei de 5 octombrie,  Bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș s-au numărat printre cele 6.000 de persoane vârstnice din România cărora le-au fost oferite flori în cadrul Campaniei „Flori pentru Suflet”, desfășurată la nivel naţional de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

”Mesagerii Fundației Principesa Margareta a României a fost echipa Opportunity Microcredit România din Târgu Mureş, cu care am petrecut timp de două ore, în care oaspeţii s-au prezentat prin intermediul a două
videoclipuri, iar noi nu ne-am lăsat mai prejos şi le-am prezentat Campania ~Nu uita să-ţi suni B-unicii~ lansată în cinstea evenimentului” a declarat dr. Anca Florea, directoarea Căminului.

Aproximativ 1.500.000 de vârstnici din România sunt afectați de singurătate, într-o mai mare sau mai mică măsura, conform studiului realizat de GFK pentru Fundația Principesa Margareta a României, în septembrie 2015.

Campania națională ”Flori pentru suflet” urmărește să atragă atenția asupra pericolului izolării sociale a persoanelor vârstnice și să mobilizeze comunitățile în sprijinul populației de vârsta a III-a. Pe parcursul campaniei, voluntarii, susținătorii și partenerii Fundației ”Principesa Margareta a României” au fost prezenți în 27 de orașe  pentru a oferi vârstnicilor flori și un gând bun, ca semn de apreciere a valorii și a experienței lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE