Centru de Excelenţă caută matematicieni! Invatamant
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 941 Vizualizări

Centru de Excelenţă caută matematicieni!

111Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a anunţat că începând cu data de 3 noiembrie 2015, Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureş va găzdui cursurile Centrului de Excelenţă de matematică „Otilia Stan”, adresat elevilor de gimnaziu.

Centrul de Excelenţă va funcţiona cu un număr de cinci clase, fiecare având în componenţă 28 de elevi, astfel: două clase de a V-a şi câte o clasă de a VI-a, a VII-a şi a VIII-a, iar cursurile vor avea loc în fiecare zi de marţi, între orele 17.00 – 19.00. „Sunt consideraţi admişi elevii care au obţinut premiul I, II, III, respectiv menţiuni la faza judeţeană a Olimpiadei de matematică din anul şcolar 2014-2015”, a precizat prof. Ştefan Someşan, inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

Până în prezent, au fost selectaţi 55 de elevi, astfel: 22 din clasa a VI-a, 13 din clasa a VII-a şi 20 din clasa a VIII-a. „Locurile rămase libere se ocupă în două etape, la concursul interjudeţean „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureş şi la un concurs organizat de Centrul de Excelenţă pentru elevii care nu participă la concursul „Alexandru papiu Ilarian”, luni, 2 noiembrie 2015, la Şcoala Gimnazială „Europa”, la ora 14.00, în limita locurilor rămase libere”, a punctat prof. Ştefan Someşan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE