Home / Administratie / Ioana Roman, demisie din Consiliul Local Târgu-Mureş

Ioana Roman, demisie din Consiliul Local Târgu-Mureş

111Consilierul local Ioana Roman şi-a înaintat demisia din calitatea de consilier local al municipiului Târgu-Mureş începând cu data de 6 octombrie 2015. „Potrivit articolului 9, alineatul (2), litera „a” din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, calitatea de consilier local încetează de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de demisie. Doamna Roman Ioana Dana a fost aleasă pe listele Alianţei pentru Mureş şi a înregistrat demisia sub nr. 54.382 din 6 octombrie 2015. Faţă de această situaţie, în conformitate cu prevederile articolul 9, alineatul (1), litera „a”, alineatul (3) şi articolului 12 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, supunem aprobării dumneavoastră alăturatul proiect de hotărâre”, a precizat Andrei Mureşan, secretarul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, în expunerea de motive a unui proiect de hotărâre făcut public pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro.

Până la închiderea ediţiei, Ioana Roman nu a putut fi contactată pentru a furniza detalii suplimentare cu privire la renunţarea la funcţia de consilier local.

3 comentarii

  1. Si-a dat demisia?
    Sa fim serioși. A lipsit la mai mult de 3 ședințe consecutiv (se mai numește chiul). Teoretic si-a pierdut mandatul. Asta cu demisia e vrăjeală pentru fraieri, sa o creadă victima!

  2. Oamenii de “vaza” din PD-L alesi cu votul cetatenilor sa plece din consiliul local fara sa dea un comunicat public ? A fost cumva si ziarista ? Mult “RESPECT” din partea PDL !!! FAIN DE TAT !!!! Ce sa intelegem ? Era maseaua stricata ? Era foarte vocala si e trist ca nici colegii de breasla nu au reusit sa-i “smulga” o declaratie ?

  3. Oricum a stat degeaba acolo,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sensul giratoriu de la Cocoșul de Aur, reconfigurat. Mureșenii, rugați să vină cu propuneri

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a postat miercuri, 15 septembrie, pe pagina sa de …