Ioana Roman, demisie din Consiliul Local Târgu-Mureş Administratie
  • admin
  • 3 comentarii
  • 2285 Vizualizări

Ioana Roman, demisie din Consiliul Local Târgu-Mureş

111Consilierul local Ioana Roman şi-a înaintat demisia din calitatea de consilier local al municipiului Târgu-Mureş începând cu data de 6 octombrie 2015. „Potrivit articolului 9, alineatul (2), litera „a” din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, calitatea de consilier local încetează de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de demisie. Doamna Roman Ioana Dana a fost aleasă pe listele Alianţei pentru Mureş şi a înregistrat demisia sub nr. 54.382 din 6 octombrie 2015. Faţă de această situaţie, în conformitate cu prevederile articolul 9, alineatul (1), litera „a”, alineatul (3) şi articolului 12 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, supunem aprobării dumneavoastră alăturatul proiect de hotărâre”, a precizat Andrei Mureşan, secretarul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, în expunerea de motive a unui proiect de hotărâre făcut public pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro.

Până la închiderea ediţiei, Ioana Roman nu a putut fi contactată pentru a furniza detalii suplimentare cu privire la renunţarea la funcţia de consilier local.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Si-a dat demisia?
    Sa fim serioși. A lipsit la mai mult de 3 ședințe consecutiv (se mai numește chiul). Teoretic si-a pierdut mandatul. Asta cu demisia e vrăjeală pentru fraieri, sa o creadă victima!

  • Oamenii de „vaza” din PD-L alesi cu votul cetatenilor sa plece din consiliul local fara sa dea un comunicat public ? A fost cumva si ziarista ? Mult „RESPECT” din partea PDL !!! FAIN DE TAT !!!! Ce sa intelegem ? Era maseaua stricata ? Era foarte vocala si e trist ca nici colegii de breasla nu au reusit sa-i „smulga” o declaratie ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE