O nouă Cupa României la dans sportiv Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

O nouă Cupa României la dans sportiv

dansPerechea târgumureșeană de dans sportiv Paul Moldovan- Cristina Tătar, dublu legitimați, Dance Art – Clubul Sportiv Școlar Târgu-Mureș au câștigat Cupa României la categoria Adult (19-34 ani), secțiunea Open Latino, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii în Sala Polivalentă din Iași. Competiția a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Reflex din Iași, sub egida Federației Române de Dans Sportiv și au participat cei mai buni dansatori sportivi de la toate cluburile din țară, care au concurat la cele doua secțiuni, Standard și Latino, la categoriile de vârstă 6-9, 10-11, 12-13, 14-15, 16-18, 19-34 și peste 35 de ani.
Concursurile au fost jurizate de cei mai buni 18 arbitri români ai momentului, corpul tehnic de arbitri fiind condus de Cristian Parnescu, în calitate de președinte al juriului, secondat de Costin Mihaiu, observator federal, Iustin Istrate și Radu Velcu, directori de concurs.
În afara perechii mureșene câștigătoare, în finale s-au mai calificat și alte perechi care au reprezentat județul. La Adult Open Standard, perechea Fodor Csanad-Vaszi Reka, tot de la Dance Art- CSȘ Târgu-Mureș s-a clasat pe locul V. Același loc l-a ocupat în finala categoriei
Juniori II (14-15 ani), la Open Standard și perechea combinată de la Dansul Viorilor Reghin/Dance Art-CSȘ Târgu-Mureș, Tudor Mureșan–Ada Maria Precup, finală în care perechea clubului târgumureșean Darius Dobranis- Dennis Hrițcu Mesenschi s-a clasat pe locul VII. Primul a ocupat aceeași poziție și la categoria
Juvenil II (10-11 ani), Open Standard și locul IV la Open Latino, împreună cu Iris Vacar, de la Top Dance Life Bistrița.
Pentru perechea târgumureșenilor (primii din stânga imaginii), multipli campioni naționali, începând de la categoriile mici de vârstă și dubli campioni mondiali la tineret, câștigarea Cupei României este o realizare deja obișnuită. „Nu aș putea spune al câtelea trofeu este, le-am pierdut șirul”, a declarat Cristina, pentru care câștigarea Cupei României constituie doar o confirmare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE