Home / Administratie / Studiu de fezabilitate pentru drumul dintre Târgu-Mureş şi Recea

Studiu de fezabilitate pentru drumul dintre Târgu-Mureş şi Recea

Distribuie

111Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA a atribuit societăţii Road Consulting & Design Solution SRL Bucureşti o licitaţie în valoare de 126.461 lei, fără TVA, pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru obiectivul “Sporirea capacităţii de circulaţie a sectorului de drum naţional DN 15 km 61+100 – 69+215, Recea – Târgu-Mureş”, informează www.licitatiapublica.ro. Conform aceleiaşi surse, la licitaţie au participat 10 oferte, iar valoarea estimată a licitaţiei a fost de 300.000 lei.

Decizia de a demara proiectul prin care se urmăreşte mărirea numărului de benzi pe DN 15, între Târgu-Mureş şi Recea, a fost luată după mai multe runde de întâlniri dintre reprezentanţii CNADNR şi cei ai Consiliului Judeţean Mureş. „În primul rând, este vorba de traficul foarte mare pe care îl avem pe această porţiune de drum de mers până la Aeroport şi doamna director general mi-a confirmat chiar astăzi că proiectul a fost inclus pe lista de lucrări şi în săptămânile următoare se va trece la scoaterea la licitaţie, respectiv realizarea procedurii de achiziţie publică pentru studiul de fezabilitate pentru trecerea de la două la patru benzi pe sectorul Târgu-Mureş – Recea. Este foarte important că începem să decongestionăm circulaţia din jurul municipiului Târgu-Mureş”, a precizat, în iulie 2015, Ciprian Dobre, într-un interviu acordat cotidianului Zi de Zi.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Acțiune de donare de sânge în protopopiatul Reghin

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, astăzi 26 martie 2024, în Protopopiatul Ortodox Reghin, …

0 comentarii

  1. Faceti mai centura Corunca – Ernei, ca e „inaugurata de 1 an si inca n-ati facut nimic la ea. Ca de studii de fezabilitate=spalare de bani suntem satui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.